Αγία Βαρβάρα: Διατέθηκαν προϊόντα σε 287 οικογένειες
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-19 14:00:00
0 0

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο  προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιεί το ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων), διέθεσε προϊόντα σε 287 οικογένειες της πόλης.

Οι πολίτες αυτοί επιλέχτηκαν ύστερα από μία αυστηρή διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα, με βασικά κριτήρια το εισόδημα και τον αριθμό των μελών των οικογενειών. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας για την αντιμετώπιση του προβλήματος ανέχειας στην πόλη.

Στις  287 οικογένειες  πρέπει να προστεθούν πολλές άλλες εκατοντάδες οικογενειών  που ο Δήμος στηρίζει μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών που διαθέτει (υπηρεσίες  ψυχοκοινωνικής στήριξης, σίτισης,  υγείας, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κ.α), στο μέτρο των δυνατοτήτων του, αλλά με μεγάλη διάθεση προσφοράς.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης επίβλεψε προσωπικά τη διαδικασία

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Πώς ζεσταίνουμε το σπίτι μας;
Με πετρέλαιο
Με ηλεκτρισμό
Με φυσικό αέριο
Με υγραέριο
Με καυσόξυλα/πέλλετ
Με άλλο τρόπο
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by