Αιρετικά εφημερίδας ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ Φύλλο 1
Κατηγορία : Αιρετικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-29 15:00:00
0 0

- «Το Χαϊδάρι διαλύθηκε!», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου στη τελευταία συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αττικής με αφορμή τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

- «Το Αττικό Νοσοκομείο διαλύεται», είναι η φωνή των εργαζομένων, οι οποίοι δουλεύουν κάτω από αφόρητες συνθήκες πίεσης λόγω έλλειψης προσωπικού και επιπλέον πέφτουν θύματα βιαιοπραγιών από αγανακτισμένους συγγενείς ασθενών.

- «Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ηλίας Περιμένης, Δημοτικός Σύμβουλος», με το συνδυασμό "Καλύτερο Χαϊδάρι" του Δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια, διαφωνώντας με τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής για τη σύναψη συνεργασίας με Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

- «Διαψεύδει» ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου τις φήμες που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τον θώκο του περιφερειάρχη Αττικής, για του αντιπεριφερειάρχη;

- «Κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ», που μυαλό για τα δημοτικά στην αντιπολίτευση, έχει ρίξει λευκή πετσέτα… χαρές ο Δήμαρχος!

- «Πανηγύρια στην Πετρούπολη», για την αντιπολίτευση, όλοι έκοψαν πίτα και όλοι είχαν μεγάλη λαοθάλασσα.

- «Ιουνίου εκδηλώσεις», μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι μας ετοιμάζει ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος, ίδωμεν…

- «Λεωφορειακές αλλαγές», μας ετοιμάζει ο ερχομός των νέων σταθμών του Μετρό στο Περιστέρι, να είστε έτοιμοι για ανασχεδιασμό!

- «Το τριεθνές», πως αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί ο νέος σταθμός του Μετρό στην “Αγία Μαρίνα”. Βρίσκετε απέναντι από το Δημαρχείο Αιγάλεω, χωροταξικά ανήκει στην Αγία Βαρβάρα, το έταξαν στο Χαϊδάρι…

- «Μεγάλα βιοκλιματικά έργα», στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου που θα αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής στην ευρύτερη περιοχή, περισσότερα στο επόμενο φύλλο.

- «Ήρθε ξένος» και μέσα σε δύο χρόνια έγινε ο αγαπητός όλων των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας, ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, Κώστα Παπαντωνίου.

- «Αλαλούμ με τον ΟΤΕ», στην Αγία Βαρβάρα πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις σε μεγάλο κομμάτι της περιοχής έχουν βγει εκτός λειτουργίας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by