Αιρετικά εφημερίδας ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ Φύλλο 2
Κατηγορία : Αιρετικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-06-28 16:00:00
0 0

- «Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του!», Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. στον ΟΣΚ Α.Ε. με πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο τον Ηρακλή Δρούλια. «Η Ελλάδα στο θέμα των σχολικών υποδομών μπαίνει σε μια νέα εποχή.  Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα αναβαθμίσει την Παιδεία τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε περιεχόμενο, υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα και αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας» δήλωσε ο κ. Δρούλιας για να συμπληρώσει: «Βασική επιδίωξη της διοίκησης του ΟΣΚ ΑΕ είναι να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και να ανανεώνουμε τους στόχους μας με καινοτόμες στρατηγικές και υψηλά πρότυπα κοινωνικής ευθύνης».

- «Μπακλαβάς γωνία», έγινε το Περιστέρι από την λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό. Οι Δήμαρχοι Πετρούπολης και Ιλίου ζητούν επίσημα από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών την συγκοινωνιακή σύνδεση των Δήμων τους με τους δύο νέους σταθμούς Μετρό στο Περιστέρι, προς όφελος των πολιτών τους.

- «Μετρό συνέχεια…», Ο Δημήτρης Κελάφας απέσπασε θετικά σχόλια με την τοποθέτηση που έκανε για το Μετρό. Εντυπωσιακό ήταν και το παρών του Κώστα Λαλένη στα εγκαίνια του Μετρό. Από πολλές πλευρές ακούγεται πως θα είναι ξανά υποψήφιος.

- «Πολύ κουρασμένος Δήμος», «Το Χαϊδάρι δείχνει κουρασμένο», λένε οι δημότες που αντιμετωπίζονται με ανικανότητα και αδράνεια. Η έλλειψη έργων από τον Δήμο, το Μετρό που δεν έφτασε ποτέ ούτε ως όνομα και οι δυσκολίες της καθημερινότητας οδηγούν πολλούς να ισχυρίζονται ότι η ήδη υπάρχουσα δημοτική αρχή δείχνει πολύ κουρασμένη και πως είναι καιρός να αντικατασταθεί με νέα άφθαρτα πρόσωπα που θα έχουν θέληση να δημιουργήσουν μια ζωντανή πόλη.

- «Αγώνας για δικαίωση πολλών χρόνων», Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε οριστικό τέλος σε όλα τα  εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου στα Ριμινίτικα. Ο σκληρός και μακροχρόνιος αγώνας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για να αποκτήσει σύγχρονο αθλητικό γήπεδο η πόλη, δικαιώθηκε. Ο χώρος αγοράσθηκε με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής Λάμπρου Μίχου, πριν δέκα χρόνια, το έργο εμποδίστηκε με αλλεπάλληλες προσφυγές και πολλά κονδύλια χάθηκαν. Το έργο είναι ενταγμένο στον   προϋπολογισμό της Περιφέρειας  με ποσό 1.130.417,00 € , προκειμένου να γίνει ολική αποκατάσταση χλοοτάπητα, περίφραξης και φωτισμού. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα, καλορίζικο!

- «Η υπόσχεση έγινε πράξη», ένα κουκλίστικο ξύλινο σπιτάκι θα φιλοξενεί τα προσκοπάκια της πόλης του Περιστερίου. Όσοι το έχουν δει λένε πως οι πρόσκοποι βρήκαν το φυσικό τους χώρο, μέσα στην καταπράσινη όαση του Άλσους.

- «Το Περιστέρι είναι λαϊκή ψυχή», είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την αποπεράτωση του νέου Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών και συνέχισε «Η Δυτική Αθήνα είναι μπαρουτοκαπνισμένη», για να του απαντήσει ο Δήμαρχος Περιστερίου «η ομάδα του Γιάννη Σγουρού, είναι ομάδα που κερδίζει και οι ομάδες που κερδίζουν δεν αλλάζουν», θέλοντας να δείξει την εκτίμησή του στην καλή λειτουργία της Περιφέρειας, μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Σγουρό «λογοτιμίτη» για να τονίσει την ακεραιότητα του και ότι παραμερίζει με το λόγο του τις σφραγίδες και τα χαρτιά!

- «Είμαστε αποφασισμένοι να εισπράξουμε τα χρέη του Δημοσίου στον ΕΔΣΝΑ», Σε άμεσες ενέργειες για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών  δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, που φτάνουν τα 25,6 εκ. € προχωρά ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής, μετά από εντολή του Προέδρου του Συνδέσμου και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού. Ο κύριος και βασικός οφειλέτης του ΕΔΣΝΑ είναι οι διάφοροι φορείς του ελληνικού δημοσίου (δήμοι, νοσοκομεία, ΕΥΔΑΠ). Στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας είναι ο Αγίας Βαρβάρας με οφειλή 56.548,72 € και ο Δήμος Χαϊδαρίου με 225.851,57 €.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by