Οδική κυκλοφορία και ποιότητα ζωής στην Ελλάδα του 2018
Γράφει ο Κωνσταντίνος Γεννάδης.
Ξεκίνησαν οι προβολές του χειμερινού κινηματογράφου Πετρούπολης
Ο χειμερινός Κινηματογράφος Πετρούπολης ξεκίνησε και φέτος τις προβολές του, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης (Μπουμπουλίνας 59 και Αθ. Διάκου).
Συνεχίζονται οι λαϊκές συνελεύσεις στον Δήμο Χαϊδαρίου
Ο Δήμος Χαϊδαρίου, με στόχο την ενίσχυση της άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες, συνεχίζει τις λαϊκές συνελεύσεις σε ολόκληρο το Χαϊδάρι έως τις 21 Νοέμβρη.
Δέκα στοχευμένες δράσεις για τη μείωση των επιπτώσεων από τις φυσικές καταστροφές
Στα νέα δεδομένα της Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και στα μέτρα αντιμετώπισής της εστίασαν οι ομιλίες στην επετειακή εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χαϊδάρι: Τέσσερα δημοτικά σχολεία εντάχθηκαν στο δίκτυο σχολικών βιβλιοθηκών
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαϊδαρίου που ορίστηκε ως διαχειριστής του προγράμματος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που είναι ο φορέας χρηματοδότησης, θα λάβει συνολικά 12.000 για εξοπλισμό...
Σύσκεψη για τη διευθέτηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της οδού Αγ. Μαρίνης
Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τη διευθέτηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της οδού Αγ. Μαρίνης.
Νέο ρεκόρ συμμετοχής στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Περιστερίου
Καταρρίπτει το ρεκόρ συμμετοχής κάθε έτος, ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.
Περιστέρι: Έργα ασφαλτόστρωσης στις Λεωφόρους Θηβών και Κων/πόλεως
Εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης των κεντρικών οδικών αξόνων στο Περιστέρι, των λεωφόρων Θηβών και Κωνσταντινουπόλεως.
Αιγάλεω: Ξεκίνησε η ανάπλαση των περιφερειακών οδών του Άλσους
Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 ξεκίνησε το έργο ανάπλασης των περιφερειακών οδών και των εισόδων του Άλσους Αιγάλεω προϋπολογισμού μελέτης 6.000.000€.
Ίλιον: Ολοκληρώθηκε ο δωρεάν έλεγχος Μαστογραφίας
Εκατό (100) άτομα υποβλήθηκαν σε έλεγχο Μαστογραφίας που πραγματοποίησε δωρεάν ο Δήμος Ιλίου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Σελίδες: (Σελίδα 1 από 947) <<<123456789>>>
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by