Η Γερμανία σκοτώνει τη Δημοκρατία στην Ευρώπη
Κατηγορία : Στάθης Διομήδης / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-02-17 13:10:00
0 0

του Στάθη Διομήδη

Μετά το τέλος του έκτακτου eurogroup, ο πρόεδρος του, κος Νταϊσελμπλουμ, με μια κατάπτυστη και πρωτοφανή στα χρονικά δήλωση  εκβίασε την Ελληνική Δημοκρατία και τον Ελληνικό Λαό.  Ανέφερε με τελεσιγραφικό τρόπο ότι το μόνο «δικαίωμα» (υποχρέωση – εντολή) που έχει η Ελλάδα είναι να ζητήσει την παράταση του μνημονίου, δεν υπάρχει κανείς άλλος δρόμος.

Οι «εταίροι» μας όμως προσπάθησαν να εξαπατήσουν και τον Υπ. Οικονομικών της Ελλάδας καθώς άλλο έγγραφο- συμφωνία του έδειξαν (ο κος  Μοσχοβισί εκπρόσωπος της Κομισιόν) λίγο πριν αρχίσει η σύνοδος, και άλλο παρουσίασαν εντός της συνόδου κατ’ εντολήν του κου Σόιμπλε και σύμφωνης γνώμης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμμετεχόντων υπ. Οικονομικών που λειτουργούν πλέον ως αυλικοί της αυτού εξοχότητας του Γερμανού Υπουργού.

Παράλληλα σε πρόσφατη έκθεσή της, η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, Bundesbank, «παροτρύνει» τις ελληνικές τράπεζες που λαμβάνουν έκτακτη χρηματοδότηση να βελτιώσουν τη ρευστότητά τους και να απόσχουν από αγορές βραχυπρόθεσμου ελληνικού κρατικού χρέους (έντοκα γραμμάτια δημοσίου)!!!

Η προσπάθεια εξαπάτησης της Ελλάδας αλλά ακόμη περισσότερο ο πρωτοφανής εκβιασμός από την Ε.Ε, που πλέον μόνο κατ’ ευφημισμόν είναι ένωση και λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός του Γερμανικού επεκτάσιμου, δείχνει με τον πιο επαίσχυντο τρόπο ότι ο στόχος της Γερμανικής ηγεσίας δεν είναι μια ενωμένη Ευρώπη αλλά μια Γερμανική Ευρώπη κατακτημένη και παραδομένη. Μόνο και μόνο ότι απαιτείται από την  Γερμανική κυβέρνηση και τους δορυφόρους της η απαρέγκλιτη συνέχιση του μνημονίου που απέτυχε σε όλους τους στόχους αλλά πέτυχε στον πραγματικό στόχο που ήταν η φτώχεια, η εξαθλίωση, η τρομοκράτηση   και η διάλυση του κοινωνικού ιστού, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Γερμανική κυβέρνηση θέλει να κάνει την Ευρώπη Κολοσσαίο και διψά να δει Λαούς να κατασπαράζονται στην αρένα της.

Ας μην ξεχνάμε ότι  ο κος Σόιμπλε με τις χθεσινές του δηλώσεις ότι λυπάται τους Έλληνες γιατί ψήφισαν στις εκλογές μια κυβέρνηση ανεύθυνη, δείχνει την αποστροφή του στη Δημοκρατία και στις εκλογές … Ακόμη τουλάχιστον, δε χρειαζόμαστε την άδειά του κου Σόιμπλε για το τι θα ψηφίσουμε.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο ενοχλημένοι είναι οι Γερμανοί ηγεμόνες από το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να ψηφίσει άλλο κόμμα από εκείνο που οι ίδιοι επέβαλλαν. Δεν είναι τυχαίο που ο κος Σουλτς όπου βρεθεί και όπου σταθεί απαιτεί από τον κο Τσίπρα να συνεργαστεί με το Ποτάμι στην κυβέρνηση. Αυτή η εμμονή και η απροκάλυπτη παρέμβαση του στην Ελληνική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση στον Ελληνικό Λαό. Μάλιστα κάποιοι γραφικοί, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίζουν το Ποτάμι, ως τη φωνή του Βερολίνου.

Παράλληλα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από τη Γερμανική προπαγάνδα να στραφεί  ο ένας λαός εναντίον του άλλου. Πρώτη σε αυτό το αχρείο παιχνίδι η Ισπανική κυβέρνηση, ακολουθούμενη από κοντά από τους διαχρονικούς δορυφόρους του Γερμανικού επεκτατισμού, Αυστριακές, Φιλανδικές και Ολλανδικές κυβερνήσεις. Στόχος αυτής της Γκαιμπελίστικης προπαγάνδας δεν είναι μόνο ο Ελληνικός Λαός. Στόχος είναι να τσακιστεί ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα ώστε να μην τολμήσει άλλος Ευρωπαϊκός Λαός να σηκώσει κεφάλι απέναντι στο σύγχρονο Νέρωνα της Ευρώπης, τη Γερμανία.

Η Γερμανική Ευρώπη σήμερα είπε στην Ελλάδα ότι είχαν πει οι Αρχαίοι Αθηναίοι στους Μήλιους το 416 π.χ. κατά Θουκυδίδη: Εάν αντισταθείτε θα καταστραφείτε, εάν παραδοθείτε πάλι θα καταστραφείτε προς παραδειγματισμόν των υπολοίπων!!! Ο διάλογος εκείνος έχει μείνει στην παγκόσμια ιστορία ως η αντιπαράθεση του δικαίου έναντι της ισχύος…

Εν κατακλείδι η Γερμανική κυβέρνηση εκβιάζει και απειλεί την Ελλάδα και το Λαό της και σκοτώνει τη Δημοκρατία στην Ευρώπη. Στόχο έχει την παράδοση και  την συνθηκολόγηση των Ευρωπαϊκών Λαών άνευ όρων στις κατακτητικές της ορέξεις…

Υ.Γ. Εκλογές, δίκαιο, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη. Άγνωστες και εχθρικές έννοιες για την Γερμανική Ευρώπη…

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by