«Γκόλ εκείνοι, σέντρα εμείς»
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-11 19:00:00
0 0

Πρέπει να σπεύσουμε κατεπειγόντως να καταβάλουμε τα χαράτσια διότι και καθυστέρηση ακόμη είσπραξής τους προοιωνίζεται, κατά τις πρόσφατες δηλώσεις Στουρνάρα, νέα επώδυνα μέτρα για μας ∙ τους ίδιους μονίμως εμάς.

Τι κι αν δικαστική απόφαση απαγορεύει την είσπραξη του τέλους μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Έγινε σύσκεψη, λέει, Σαμαρά, Στουρνάρα και συνεργατών και αποφασίσθηκε να αγνοηθεί η δικαστική απόφαση.

Με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου η Εκτελεστική κατήργησε τη Νομοθετική εξουσία. Τώρα καταργείται και η δικαστική.

Τρία σε ένα!

Κι αν πέσουνε έξω οι υπολογισμοί αριθμητικοί  και χρονικοί  πάλι σε μας.

Αποφάσεις εκείνοι, βάρη εμείς. Γκολ εκείνοι, σέντρα εμείς. Και πάλι γκολ εκείνοι, σέντρα εμείς.

Παρότι βεβαιώνεται ότι χρεωκόπησαν επιχειρήσεις αλλά αύξησαν τα πλούτη τους οι επιχειρηματίες. Δεν γίνεται έλεγχος για αυτά. Δεν ζητήθηκαν ευθύνες.

Παρότι χορηγήθηκαν αφειδώς θαλασσοδάνεια για ανύπαρκτες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις κουφάρια και στερούνται σήμερα υγιείς επιχειρήσεις διευκολύνσεις για εξαγωγές, κανείς δε ζητάει λογαριασμό.

Παρότι όλοι βεβαιώνουν ότι πληρώναμε και πληρώνουμε τα φάρμακα και άλλα υγειονομικά υλικά σε τιμές δεκαπλάσιες και εικοσαπλάσιες της κανονικής,κανείς δεν τα ζήτησε πίσω και δεν έψαξε τους ενόχους.

Παρότι όλοι μιλούν  για υπερτιμολογημένα και κακότεχνα δημόσια έργα κανείς δεν διώχθηκε και χρήματα δεν ζητήθηκαν πίσω.

Παρότι κοινοτικά κονδύλια σπαταλήθηκαν σε εικονικές δράσεις δεν μάθαμε για κάποιον καταλογισμό.

Παρότι εισπράχθηκαν αγροτικές επιδοτήσεις για χιλιαπλάσιες ποσότητες της πραγματικής, δεν είδαμε ακόμη καμία  επιστροφή.

Αντί λοιπόν να σφαγιάζονται οι μισθοσυντήρητοι και συνταξιούχοι, θα μπορούσαν οι φωστήρες της οικονομίας και της πολιτικής να πάρουν πίσω τα χρήματα του Δημοσίου που ιδιοποιήθηκαν οι πονηροί και οι επιτήδειοι.

Γι αυτό λοιπόν πλήρη απόρριψη! Για ποιο λόγο; Ας μην ξέρουμε ακριβώς εμείς. Ξέρουν εκείνοι.

Λάμπρος  Μίχος

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by