Ο Β. Ντηνιακός προσφέρει ελπίδα στις ταλαιπωρημένες γειτονιές του Χαϊδαρίου
Κατηγορία : Αρχική / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-02 13:00:00
0 0

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός αποδεικνύει με την περιοδεία του στις ταλαιπωρημένες γειτονιές του Δήμου Χαϊδαρίου, όλο τον Απρίλιο, ότι έχει όρεξη και θέληση να αλλάξει πράγματα, έπειτα από μία πενταετία που η Δημοτική Αρχή Σελέκου περισσότερο χειροτέρεψε παρά έκανε καλύτερη την κατάσταση της πόλης σε όλα τα επίπεδα.

 

Την αρχή έκανε την Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Απριλίου, στην πολύπαθη γειτονιά της Γρηγορούσας, στο Χαϊδάρι. Εκεί, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους κατοίκους. «Η γειτονιά της Γρηγορούσας θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας» τόνισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός απαντώντας στην έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι αισθάνονται «παραμελημένοι» και «ξεχασμένοι» από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως πολλές φορές χαρακτηριστικά είπαν.

 

Πέρα, από τις συγκεντρώσεις του, η παράταξη του κ. Ντηνιακού, «Χαϊδάρι Ξανά» διοργάνωσε και την εξαιρετική εκδήλωση «Κάψε Το Σενάριο – Αυτοσχεδιάζουμε στο Χαϊδάρι για το Χαϊδάρι», την Δευτέρα 8 Απριλίου, με τους κωμικούς, Δημήτρη Μακαλιά, Λάμπρο Φισφή και Ζήση Ρούμπο οι οποίοι χάρισαν χαμόγελα αισιοδοξίας και δύναμης στις νεαρές ηλικίες, που στηρίζουν την αλλαγή στο Χαϊδάρι.

 

nthiniakos_periodeia.jpg

 

Σειρά στην μεγάλη περιοδεία του είχαν η περιοχή του Δαφνίου αλλά και αυτή της Αφαίας, στις 19 και 21 Απριλίου, αντίστοιχα. Πρόκειται για δυο περιοχές γνωστές για τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπου και εκεί αφουγκράστηκε τους κατοίκους και τα παράπονα τους.

 

Ο κ. Ντηνιακός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Συζητάμε ανά περιοχές και επαγγελματικές ομάδες τις θέσεις μας για την πρόοδο της πόλης, αλλά και ακούμε τους πολίτες ενόψει της τελικής επεξεργασίας του προγράμματός μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια συνολική πρόταση, προσγειωμένη και υλοποιήσιμη, όσο και φιλόδοξη για εξέλιξη του Χαϊδαρίου σε μια νέα εποχή, μετά από μακροχρόνια στασιμότητα».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by