Αγία Βαρβάρα: Απόγνωση εκφράζουν οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-05-10 13:00:00
0 0

Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη, που κοινοποιήθηκε και στο Δήμαρχο Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα, οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Μαρίνας, τονίζουν πόσο δύσκολη έχει γίνει η καθημερινότητα τους, από όταν άνοιξε ο ομώνυμος σταθμός του Μετρό, το 2013.

 

Τονίζουν, χαρακτηριστικά, ότι η οδός Αγίας Μαρίνης, δρόμος διπλής κατεύθυνσης, έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο στάθμευσης οχημάτων, παρά το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί κάγκελα στο πεζοδρόμιο, ώστε να μη σταθμεύουν αυτοκίνητα.

 

Αυτό έχει προκαλέσει απίστευτη συμφόρηση στην οδό, καθώς τα βαρέα οχήματα και οι λεωφορειακές γραμμές δυσκολεύονται να περάσουν από το σημείο. Ταυτόχρονα, έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο ο διαπληκτισμός των οδηγών και τα συνεχόμενα κορναρίσματα, ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας, δίχως να υπάρχει σεβασμός των κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή.

 

Ένα ακόμα πρόβλημα που τονίζουν οι κάτοικοι είναι ο κακός σχεδιασμός των λεωφορειακών γραμμών, καθώς 4 γραμμές διέρχονται από την συγκεκριμένη οδό και δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Επισημαίνουν πως επαρκούν για τη διέλευση αυτών των γραμμών οι κεντρικές αρτηρίες της Ιεράς Οδού και της Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by