Αγία Βαρβάρα: Εθελοντική Αιμοδοσία
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-12 14:05:00
0 0

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με τον  Ιερό  Ναό  Παναγίας Ελεούσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αττικόν,  οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου, 10.00 π .μ. – 2.00 μ. μ. στο Ιερό παρεκκλήσιον του Αγίου Λουκά του Ιατρού (εντός Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσης).

 

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη εξυπηρέτησης ασθενών σε αίμα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας τοπικά ώστε να προωθηθεί η αξία της εθελοντικής προσφοράς σε ένα αγαθό που δεν αγοράζεται και η έλλειψή του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη φροντίδα υγείας πασχόντων.

 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας  ως πράξη αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.

 

Ο εθελοντής που θα συμμετέχει στην αιμοδοσία πρέπει να είναι υγιής και την προηγούμενη μέρα να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ. Επιπλέον ενημερώνουμε ότι οι συμμετέχοντες δικαιούνται μια φορά το χρόνο δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Αττικόν.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by