Αγία Βαρβάρα: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα ζώα συντροφιάς
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-04-04 14:00:00
0 0

Με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας για τα αδέσποτα ζώα την, Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 στο Πάρκο Μητέρας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε εκδήλωση ευαισθητοποίησης.

 

Οι φιλόζωοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να αναπτύξουν τις απόψεις τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να ενημερωθούν από το Δήμο και από στελέχη της φιλοζωικής κοινότητας.

 

Στην ομιλία του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ανδρέας Λεωτσάκος τόνισε ότι η σημερινή εκδήλωση όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν, στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση  των δημοτών, προς τα ζώα συντροφιάς.

 

Ο Δήμος έχοντας την ευθύνη αλλά και την ευαισθησία θα συνεισφέρει έμπρακτα συνεργαζόμενος με το φιλοζωικό σωματείο της πόλης και το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, στην βελτίωση των συνθηκών παρουσίας των ζώων συντροφιάς στην πόλη μας.

 

Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες εκπροσώπων από:  το ΠΕΣΥΔΑΠ, από δικηγόρο για το νομικό πλαίσιο που αφορά τα ζώα συντροφιάς, εκπαιδευτή σκύλων, κτηνίατρο καθώς και από την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου κ. Αθηνά Σιδερά.

 

Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων με θέμα: «τα ζώα στην πόλη», ενώ μοιράστηκαν στους κατόχους ζώων ποσότητα τροφής και είδη προσωπικής υγιεινής για τα ζώα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by