Αγία Βαρβάρα: Εκδήλωση για τον έναν χρόνο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-11-29 10:55:00
0 0

Ενημερωτική εκδήλωση για τον έναν χρόνο λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης αναφέρθηκε στις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση και που έπρεπε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Στο πλαίσιο αυτό ο θεσμός του Κέντρου Κοινότητας συνέβαλε ουσιαστικά και τα αποτελέσματα του ενός χρόνου λειτουργίας του είναι πολύ σημαντικά, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού του Δήμου, καθώς πάνω από 2200 πολίτες εξυπηρετήθηκαν από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανέφερε ότι πραγματικά η οικονομική κρίση βρήκε το κράτος απροετοίμαστο καθώς οι κοινωνικές ανάγκες διογκώθηκαν ραγδαία. Όφειλαν λοιπόν με κοινωνική ευαισθησία να ανταποκριθούν στις ανάγκες και το πράξανε με σειρά δομών όπως τα Κέντρα Κοινότητας και προγραμμάτων όπως το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το ΤΕΒΑ, προγράμματα για την οικογένεια, το παιδί και την τρίτη ηλικία.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε την αναγκαιότητα των Κέντρων Κοινότητας και δεσμεύτηκε για την συνέχιση της λειτουργίας τους.

Η συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας, Ζαφειρία Μηλιώτη, παρουσίασε τα αποτελέσματα των δράσεων του ενός χρόνου λειτουργίας του καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Λεωτσάκος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η Βουλευτής  Χαρά Καφαντάρη και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των Τοπικών Συλλόγων, εργαζόμενοι και πολίτες του Δήμου.

 

ag.varvara_kentro-koinotitas-2.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by