Αγία Βαρβάρα: Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-18 12:10:00
0 0

Επίσκεψη στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρο Τζόκα. Κατά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Γιώργο Καπλάνη, ο οποίος την ενημέρωσε για την πορεία των υπό εξέλιξη έργων υποδομής.

Κατόπιν, η Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος περιηγήθηκαν σε σειρά έργων υποδομής της Περιφέρειας που ήδη εκτελούνται στο Δήμο, όπως αυτό της γέφυρας της οδού Στέφανου Σαράφη, όπου οι εργασίες αποκατάστασής της ξεκινούν άμεσα, κατόπιν σχετικής παρέμβασης της Περιφερειάρχη. Το συγκεκριμένο έργο δρομολογήθηκε με την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προϋπολογισμού 713.400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Περιλαμβάνει δε τις αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση του αντιπλημμυρικού δικτύου της οδού Στέφανου Σαράφη, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή. Επιπλέον, έχει ως στόχο την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της γέφυρας της οδού Στέφανου Σαράφη, η οποία είχε διακοπεί για λόγους ασφαλείας.

Ακολούθως η Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν:

• Το γήπεδο στα Ριμινίτικα, του οποίου οι εργασίες κατασκευής εκτελούνται σε κανονικούς ρυθμούς.
• Την έκταση των 40 στρεμμάτων στο χώρο του πρώην εργοστασίου της Βιοχρώμ (επί της Ελευθερίου Βενιζέλου), όπου ο Δήμαρχος Γ. Καπλάνης παρουσίασε στην Περιφερειάρχη τις προτάσεις του Δήμου για την αξιοποίηση της έκτασης.
• Τις οδούς στις οποίες πρόσφατα ολοκληρώθηκε το έργο των ασφαλτοστρώσεων.
• Το χώρο όπου πρόκειται πολύ σύντομα να κατασκευαστεί το κολυμβητήριο και νέοι αθλητικοί χώροι της Αγίας Βαρβάρας.
• Το σημείο της 28ης Οκτωβρίου και Κρήνης όπου πρέπει άμεσα να γίνει η οδοποιία – διάνοιξη του σχεδίου πόλης.
• Τα δύο οικόπεδα τα οποία ήδη έχει απαλλοτριώσει ο Δήμος και που προορίζονται για χώρους πρασίνου και άθλησης.

Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης και υλοποίησης των αναπτυξιακών σχεδίων της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, μιας περιοχής που χαρακτηρίζεται από την ιδιαιτερότητα κοινωνικών αναγκών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη για την επίσκεψή της στην πόλη, τόνισε ότι από τη μέχρι σήμερα συνεργασία του μαζί της έχει αποδείξει ότι είναι μία πραγματική φίλη του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας και έχει τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της.

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by