Αγία Βαρβάρα: Επίσκεψη του Σπύρου Τζόκα στα έργα του νέου γηπέδου
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-05-07 10:00:00
0 0

Την πρόοδο των εργασιών, που εκτελούνται για την κατασκευή του νέου δημοτικού γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας, επιθεώρησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Σπύρος Τζόκας και ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης.

Ενημερώθηκαν για τη συνολική πορεία του έργου από την κυρία Εύη Πολυζώη, την επιβλέπουσα μηχανικό από την Περιφέρεια Αττικής- Διεύθυνση Τεχνικών έργων και την κυρία Κωνσταντίνα Σέργη, μηχανικό του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

«Για εμάς είναι σημαντικό το ενδιαφέρον της Περιφέρειας, γιατί με τη συνεργασία που έχουμε πετύχει είμαστε σίγουροι ότι το έργο και όλα όσα χρειάζονται να γίνουν στην περιοχή μας θα γίνουν άμεσα», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Καπλάνης.

«Η Περιφέρεια Αττικής θα κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου οι πολίτες να αποκτήσουν υποδομές και δυνατότητες που τους αξίζουν, με σεβασμό στο περιβάλλον και με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Τζόκας.

Επόμενες προτεραιότητες- μεταξύ άλλων- είναι η ανάπλαση και η αναβάθμιση περιοχών της Αγιάς Βαρβάρας μέσα από τη δημιουργία του νέου κλειστού κολυμβητητίου της πόλης, δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5χ5, τη δημιουργία ενός γηπέδου τένις και την ανακατασκευή  του γηπέδου μπάσκετ.

Με αυτά τα έργα θα επιτευχθεί ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, οι οποίοι για σειρά ετών στερήθηκαν των απαραίτητων αθλητικών υποδομών, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονταν από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί σειρά ετών.

Η νέα εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου καθιστά πλέον δυνατή την αλλαγή σελίδας για όλους, χωρίς τις γνωστές καθυστερήσεις του παρελθόντος.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by