Αγία Βαρβάρα: Έργα ανακατασκευής του δρόμου της Ελ. Βενιζέλου
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-13 11:15:00
0 0

Η δημοτική αρχή, παράλληλα με την κατασκευή του σταθμού του Μετρό στην Αγία Βαρβάρα, έχει θέσει ως βασικό στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των βασικών υποδομών της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για την παράδοση της κεντρικής οδικής αρτηρίας στην πόλη, η οποία παραμένει κλειστή λόγω των έργων κατασκευής του Μετρό, ενώ ήδη ολοκληρώθηκε η υπογειοποίηση του σταθμού της ΔΕΗ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 55.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γ. Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος Α. Λεωτσάκος επισκέφτηκαν τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την ανακατασκευή του δρόμου και μίλησαν με τους υπεύθυνους της τεχνικής εταιρείας.

Επίσης ο Δήμαρχος συνομίλησε με δημότες και καταστηματάρχες της περιοχής ακούγοντας και λαμβάνοντας υπόψη τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις τους.

Οι πεζοδρομήσεις και η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδικής αρτηρίας σε συνδυασμό με τον φωτισμό του δρόμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και το έργο αναμένεται να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

 

ag.varvara_erga-el.venizeloy-2.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by