Αγία Βαρβάρα: Μεγάλη προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-25 14:20:00
0 0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Η αιμοδοσία έγινε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού, εντός του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσας και προσήλθαν συνολικά 66 άτομα εκ των οποίων μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν οι 57. Η αιμοδοσία είχε μεγάλη προσέλευση καθώς πλαισιώθηκε και ενισχύθηκε ιδιαίτερα από τοπικούς συλλόγους της πόλης.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης και ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ελεούσας, πατήρ Βασίλειος, ευχαριστούν τον Σύλλογο Ποντίων «ο Φάρος», την Ένωση Κρητών «η Μεγαλόνησος», το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αγίας Βαρβάρας, μέλη των οποίων αγκάλιασαν την προσπάθεια και ενίσχυσαν ως αιμοδότες, καθώς και όλους όσους προσήλθαν και υποστήριξαν με την προσφορά τους την εθελοντική αιμοδοσία της πόλης.

Στην συνέχεια ευχηθήκανε στους συμμετέχοντες συμπολίτες να συνεχίσουν να βοηθούν τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη και το παράδειγμά τους να βρει μιμητές, ώστε η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά προς ασθενείς και χρόνια πάσχοντες που χρειάζονται αίμα, να συνεχιστεί  ακόμα πιο μαζική στην πόλη.

 

ag.varvara_aimodosia-17-1.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by