Αγία Βαρβάρα: Μια όμορφη εικαστική παρέμβαση
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-06-22 18:00:00
0 0

Στην Αγία Βαρβάρα προωθούν εικαστικές παρεμβάσεις αρχής γενομένης από τους κάδους απορριμμάτων της πόλης.

 

Η πρωτοβουλία ανήκει στην δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού στο δήμο Αγίας Βαρβάρας, τον γνωστό ράπερ, Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος μαζί με μαθητές του Εικαστικού Κέντρου Τεχνών, φοιτητές του ΠΑΔΑ κι απλούς μαθητές ή φίλους της τέχνης, μετέτρεψαν τους κάδους απορριμμάτων σε έργα τέχνης.

 

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε την περασμένη Τετάρτη και αφoύ στέφθηκε με επιτυχία ακολούθησε η δεύτερη συνάντηση σήμερα.

 

«Οι νέοι κάδοι στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας «ζωντανεύουν» με τις ιδέες των μαθητών του Εικαστικού Κέντρου Τεχνών, φοιτητές του ΠΑΔΑ κι απλούς μαθητές ή φίλους της τέχνης, μεταλλάσσοντας σε μικρά έργα τέχνης αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής.

 

Δίνουμε νότες γεμάτες χρώμα, χαμόγελο και χαρά στον «γκρίζο» καμβά των κάδων, γιατί πιστεύουμε ότι η κάθε μέρα μας είναι ξεχωριστή και θέλουμε να την ζούμε έντονα» έγραψε σε ανάρτησή του ο ΝiVo.

 

«Τοιχογραφίες υψηλής αισθητικής, καλλιτεχνικής και συμβολικής αξίας, στη φάση της εκτέλεσης, από ένα μοναδικό στο είδος του καλλιτέχνη, διεθνούς φήμης και αναγνώρισης. Όσοι λένε ότι παραμελούμε άλλα σοβαρά, πλανώνται. Τίποτα δεν αφήνουμε πίσω. Όσοι  ισχυρίζονται ότι όλα αυτά είναι περιττές πολυτέλειες, πέφτουν έξω. Έτσι αλλάζουμε την πόλη μας, την εικόνα της πόλης μας και την εντύπωση που έχουν οι άλλοι για την πόλη μας. Όσοι νομίζουν ότι θα κάνουμε πίσω, λόγω των εμποδίων που μας βάζουν, ματαιοπονούν. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όσοι ελπίζουν ότι δεν θα προχωρήσουμε παρακάτω, είναι μακριά νυχτωμένοι. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαστε εδώ, αν δεν είχαμε σκοπό, ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους, να τα διορθώσουμε ΟΛΑ!!!», έγραψε σε δική του ανάρτηση ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος.

 

 

 

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by