Αγία Βαρβάρα: Μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-09-11 08:05:00
0 0

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αγαπητά μας παιδιά,

Ένα ακόμη καλοκαίρι κύλησε γρήγορα, έφθασε η στιγμή που το πρώτο κουδούνι σήμανε την επιστροφή στα θρανία. Την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά των διακοπών διαδέχονται η χαρά και το άγχος για το νέο ξεκίνημα.

Τις ημέρες αυτές θα ακούσετε και θα διαβάσετε στο διαδίκτυο για το ρόλο του σχολείου στη δημιουργία χρήσιμων πολιτών, για το διάβασμα και την υπευθυνότητα, για τη μείωση των πόρων στην δημόσια παιδεία, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εμείς σαν τοπική αυτοδιοίκηση.

Φράσεις στερεότυπες απ’ τις οποίες οφείλουμε να ξεφύγουμε. Αυτή η αυλή που βρισκόσαστε σήμερα είναι η συνέχεια της αυλής του σπιτιού. Σχολείο και οικογένεια, οικογένεια και σχολείο συνεργάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται όπου χρειάζεται για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην καλλιέργεια των μαθησιακών δεξιοτήτων και στην εξέλιξή σας.

Σ΄αυτή τη συνεργασία αναγκαία και επιτακτική είναι η συνεισφορά του δήμου. Γινόμαστε αρωγοί στο έργο των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονιών και είμαστε πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε κάθε δίκαιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και να αναζητήσουμε από κοινού λύσεις. Μια συνεργασία που όφελος θα έχει μόνο η κοινωνία, γιατί τα πάντα είναι θέμα παιδείας.

Σας καλωσορίζω και εγώ στο σχολείο και εύχομαι σε όλη τη σχολική κοινότητα υγεία, έμπνευση, επιμονή και δύναμη στο σημαντικό έργο που έχετε μπροστά σας.

Κάθε μέρα στο σχολείο το ταξίδι στη γνώση να γίνεται χαρά!

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by