Αγία Βαρβάρα: Νέα συνάντηση του Δημάρχου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του μετρό
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-25 09:35:00
0 0

Μετά την επίσκεψη του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας στην Αττικό Μετρό, ο Δήμαρχος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συναντήθηκαν αυτή τη φορά  στο Δημαρχείο και στο εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην Αγία Βαρβάρα.

 

Ο Δ/νων Σύμβουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου να δουν επιτόπου τις εργασίες κατασκευής του σταθμού του Μετρό στην πλατεία  Παναγίας Ελεούσας καθώς και άλλα σχετικά ζητήματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα και να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

 

 

Στο εργοτάξιο του σταθμού του Μετρό ο Δήμαρχος τόνισε στον Δ/ντα Σύμβουλο την ανάγκη επιτάχυνσης των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου.

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα υπό απαλλοτρίωση οικόπεδα επί της πλατείας Παναγίας Ελεούσας όπου του ζήτησε την άμεση προώθηση της απαλλοτρίωσης.

 

Ακολούθως μετέβησαν στο Σταθμό του Μετρό της Αγίας Μαρίνας όπου ο Δήμαρχος τόνισε για ακόμα μία φορά προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Μετρό την άμεση ανάγκη κατασκευής σταθμού μετεπιβίβασης.

 

Τέλος επανέλαβε την πρότασή του για άμεση λειτουργία του σταθμού μετά την ολοκλήρωσή του, με τη σύνδεσή του προς Αθήνα, μέχρι να λειτουργήσει η γραμμή προς Πειραιά.

 

Oυσιαστικά χαρακτήρισε τα αιτήματα του Δημάρχου ο Δ/νων Σύμβουλος του Μετρό δεσμευόμενος ότι θα συμβάλλει από τη θέση του στην προώθηση τους.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by