Αγία Βαρβάρα: Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-04-05 15:00:00
0 0

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Αγίας Βαρβάρας στο κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς βοήθεια των προσφύγων.

 

Ακόμη και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι δυσκολίες αξιοπρεπούς επιβίωσης συνεισέφεραν από το υστέρημά τους συμμετέχοντας στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου για τους πρόσφυγες.

 

Τα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού) παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία του Δήμου και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας.

 

Επίσης παραδόθηκαν και 200 μερίδες φαγητού που παρασκευάστηκαν από το Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης (ΚΕΦΑ).

 

Η προσπάθεια του Δήμου για την στήριξη των βασικών αναγκών των προσφύγων είναι συνεχής και ήδη έχουν συγκεντρωθεί και νέες ποσότητες υλικού πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν και αυτές στον ίδιο χώρο.

 

Με εντολή του Δημάρχου συστάθηκε Ειδική Επιτροπή (που αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών – Αντιδήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Παντελή Πρεντάκη, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων κ. Γιάννη Σαββίδη, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Μορφωτικού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων κ. Βαγγέλη Λαζαρόπουλο και την εκπρόσωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγίας Βαρβάρας κ. Νούλη Κωστολιά) με αντικείμενο την διεύρυνση και τον εμπλουτισμό των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, ώστε με συντονισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, Δήμος, φορείς και πολίτες της πόλης να προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by