Αγία Βαρβάρα: Συνάντηση Δημάρχου με Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-03-30 14:40:00
0 0

Το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, μαζί με το Δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασσιμάτη.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η πορεία των εργασιών επέκτασης της γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ προς Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας  τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης των εργασιών καθώς τόσο οι καταστηματάρχες, όσο και οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας επί μακρόν χρονικό διάστημα υφίστανται τις οχλήσεις της εκτέλεσης των έργων του ΜΕΤΡΟ και μάλιστα ζήτησε από τον Διευθύνοντα να υπάρξει δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα εργασιών.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος έθεσε επίσης και άλλα θέματα σχετιζόμενα με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του σταθμού ΜΕΤΡΟ της πόλης:

α) την εξέταση της δυνατότητας να λειτουργήσει ο σταθμός Αγίας Βαρβάρας προς Αθήνα πριν την ολοκλήρωση της γραμμής προς Πειραιά,

β) την επίσπευση της κατασκευής του σταθμού μετεπιβίβασης των αστικών γραμμών στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ της Αγίας Μαρίνας,

γ) την επίσπευση των απαλλοτριώσεων στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας, για να προχωρήσουν παράλληλα με τις εργασίες του σταθμού του ΜΕΤΡΟ και οι εργασίες για την κατασκευή του υπογείου γκαράζ.

Αντίστοιχα θέματα για το Δήμο Κορυδαλλού έθεσε προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Συμφωνήθηκε από κοινού νέα συνάντηση εντός ολίγων ημερών, παρουσία των υπηρεσιακών αρμοδίων για να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες και να επιτευχθεί η επίσπευση των θεμάτων που τέθηκαν από τους Δημάρχους.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by