Αγία Βαρβάρα: Το πρώτο τραμπολίνο ολυμπιακών προδιαγραφών
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-30 14:55:00
0 0

Το πρόγραμμα αναβάθμισης των αθλητικών υπηρεσιών προς τους δημότες της Αγίας Βαρβάρας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και εμπλουτίζεται με νέα αγωνίσματα. Το τελευταίο απόκτημα της δημοτικής αρχής είναι το πρώτο αγωνιστικό τραμπολίνο ολυμπιακών προδιαγραφών το οποίο τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας «Νίκης 2ου Λυκείου», Σιπύλου 16.

 

Το τραμπολίνο, πέρα από ένα πολύ εντυπωσιακό ολυμπιακό άθλημα, αποτελεί και έναν από τους πιο ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους γυμναστικής. Δίνει μια πρωτόγνωρη αίσθηση έλλειψης βαρύτητας και την αίσθηση ότι πετάς. Είναι ένα άθλημα που δεν κάνει διακρίσεις καθώς απευθύνεται σε όλους, παρέχοντας πρωτίστως εκγύμναση και ψυχαγωγία. Αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά, καθώς το βλέπουν σαν κάτι το διαφορετικό, μια άλλη αίσθηση, ένα διαφορετικό 'παιχνίδι' από τα άλλα.

 

Το τραμπολίνο ξεκίνησε στην Αμερική, μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην Ευρώπη εμφανίστηκε αργότερα, τη δεκαετία του ‘50. Το 1964  πραγματοποιήθηκε το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα αναπτύχθηκε στη δεκαετία του ‘90, ενώ το 1998 διοργανώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το τραμπολίνο χαρακτηρίστηκε Ολυμπιακό άθλημα στην Ολυμπιάδα  του Σίδνεϊ το 2000 ως ατομικό αγώνισμα για άνδρες και γυναίκες.

 

Παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να ασχοληθούν με το Τραμπολίνο στα πλαίσια της ενδυνάμωσης και της ψυχαγωγίας. Παρόλα αυτά, η ενασχόληση με τον Πρωταθλητισμό εστιάζεται κυρίως στις μικρές ηλικίες καθώς αποτελεί μια πολυετή, επίμονη και στοχευμένη εκπαίδευση.

 

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας έχει εξασφαλίσει την συνεργασία με κορυφαίο Έλληνα προπονητή που διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και εγγυάται  την ασφαλή άσκηση παιδιών και ενηλίκων.

 

Τα τμήματα τραμπολίνο λειτουργούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας «Νίκης 2ου Λυκείου», Σιπύλου 16 ως εξής:

 

Α τμήμα

ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:30-20:30

 

Β τμήμα

ΤΡΙΤΗ                                    19:30-20:30

ΣΑΒΒΑΤΟ                             08:00-09:00

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: ΔΗΚΕΑΒ 2105697223

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by