Δύο ακόμα σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα, σε Χαϊδάρι και Αγία Βαρβάρα
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-10 08:55:00
0 0

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 35η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ακόμη  δύο  σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα.

 

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε:

►τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Χαϊδαρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο:

 

«Διάστρωση συνθετικού χλοοτάπητα και εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Α΄ αθλητικού κέντρου Δήμου Χαϊδαρίου».

 

Σκοπός του έργου είναι η λειτουργική αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου ώστε να μπορέσει να αποτελέσει χώρο άθλησης και προπόνησης πλήθους αθλητικών σωματείων του Δήμου Χαϊδαρίου. Το έργο αφορά στην απομάκρυνση του φυσικού χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου και στη διάστρωση νέου συνθετικού, συνολικού εμβαδού 8.600 τ.μ. Το γήπεδο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 3ης Σεπτεμβρίου.

► τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου με τίτλο:

 

«Κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου στα Ο.Τ 668-660 Δήμου Αγίας Βαρβάρας».

Σκοπός του έργου είναι η διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων σε χώρους πρασίνου, αναψυχής και άθλησης των κατοίκων του Δήμου, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της περιοχής και στην ποιοτική και αισθητική αναβάθμισή της. Τα δύο οικοδομικά τετράγωνα είναι εμβαδού 1.445 τ.μ. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες και στο οδόστρωμα τμήματος της οδού Ρήγα Φεραίου μεταξύ των δύο χώρων προκειμένου να υπάρξει οπτική και λειτουργική ενοποίησή τους.

 

Οι προϋπολογισμοί των παραπάνω έργων σύμφωνα με τις μελέτες, ανέρχονται αθροιστικά στο ποσό των 960.100,00 ευρώ.

 

Η χρηματοδότηση γίνεται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ  9777.03.022 και  9777.03.029 αντίστοιχα).

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by