Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2021-03-05 10:30:00
0 0

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωση της καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας για αντεργατική συμπεριφορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο, ο οποίος για ακόμη μία φορά επιδεικνύει αντεργατική συμπεριφορά και επιχειρεί να στείλει στην ανεργία συμβασιούχους εργαζόμενους.

 

Η εμμονή του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας να στρέφεται συστηματικά εναντίον των εργαζομένων, οι οποίοι μοχθούν για το μεροκάματο σε μία περίοδο σοβαρής οικονομικής κρίσης, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο ανάλγητο και συμπεριφορά τιμωρού και διώκτη, δεν επιτρέπει καμιά παρερμηνεία ως προς τις προθέσεις του.

 

Το νέο… κατόρθωμα του Λάμπρου Μίχου είναι ότι, στέλνει στον Ο.Α.Ε.Δ. «έκθεση περί διακοπής απασχόλησης εργαζομένων για σπουδαίο λόγο». Δηλαδή, έκθεση απόλυσης από τον Ο.Α.Ε.Δ. δυο (2) συμβασιούχων εργαζομένων Κοινωφελούς Προγράμματος των 550,36 ευρώ μηνιαίως. Το έπραξε χωρίς ίχνος ντροπής και ανθρωπιάς. Αντί να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, συστηματικά στοχοποιεί και διώκει εργαζόμενους και μάλιστα αυτή την φορά διώκει συμβασιούχους του Ο.Α.Ε.Δ. με σκοπό εκδικητικά να τους οδηγήσει στην ανεργία.

 

Η απαράδεκτη δικαιολογία του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας τον εκθέτει ακόμη περισσότερο. «Αναγκάστηκε» λέει, μετά τις αναφορές του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Πουλάκη και της επί σειρά μηνών εξασφαλισμένης συμβασιούχου με ειδικότητα Επόπτρια Δημόσιας Υγείας η οποία προσλήφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες μέσω διατάξεων covid-19, ότι η μία εργαζόμενη, οδοκαθαρίστρια, δεν φορούσε μάσκα και γιλέκο και ο δεύτερος εργαζόμενος, αποθηκάριος σε κλειστό χώρο δεν φορούσε γιλέκο.

 

Επισημαίνουμε στον Λάμπρο Μίχο να είναι πιο προσεκτικός στις δικαιολογίες που επιλέγει για να στοχοποιήσει και να απειλήσει εργαζομένους. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι για την ειδικότητα του αποθηκάριου το γιλέκο δεν συγκαταλέγεται στα προβλεπόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) των εργαζομένων βάσει της πρόσφατης κοινής Υπουργικής Απόφασης (2019). Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας δείχνει μένος και εμμονή, αυτή τη φορά για δύο συμβασιούχους εργαζόμενους, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει από τον Ο.Α.Ε.Δ. να τους απολύσει. Την ίδια στιγμή ο ίδιος και φυσικά η… Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, κάνει τα στραβά μάτια για τους Αντιδημάρχους που «ποζάρουν» στον Ηλεκτρονικό Τύπο χωρίς να φορούν μάσκα, αδιαφορώντας για τις απαραίτητες αποστάσεις θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία εργαζομένων και δημοτών; Ψιλά γράμματα για τον Δήμαρχο!!! Άλλο Αντιδήμαρχος και άλλο εργαζόμενος των 500,00 ευρώ!!!

 

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας έχοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά συστηματικά τρομοκρατεί, στοχοποιεί και διώκει μεροληπτικά και για τους δικούς του λόγους συγκεκριμένη μερίδα εργαζομένων. Διχάζοντας εργαζόμενους, Δήμο και Δημότες. Εκδικείται συγκεκριμένους εργαζόμενους και χαϊδεύει τους δικούς του ανθρώπους.

 

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τον καλεί να σταματήσει να εγκαλεί, να στοχοποιεί και να καταδιώκει τους εργαζόμενους ζητώντας το κεφάλι τους επί πίνακι. Δεν είναι μακριά η ώρα που η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Βαρβάρας έχοντας στο πλευρό τους το σύνολο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα σταθούν αποφασιστικά απέναντι στην ανάλγητη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, προστατεύοντας τους συναδέλφους οι οποίοι αγωνίζονται για την επιβίωση τους με πενιχρούς μισθούς και μέσα.

 

Η ανοχή των εργαζομένων σε αυτή την μικρή μερίδα των αιρετών που εκπροσωπεί επάξια ο Λάμπρος  Μίχος, που τυφλοί από την εξουσιομανία και τον εγωισμός τους, προσβάλλουν την αξιοπρέπεια  τους, στερεύει. Και το σύνολο των εργαζομένων θα αντιδράσουν δυναμικά και αποφασιστικά.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ BULLING ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by