Πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της Αγίας Βαρβάρας στηρίζουν τον Λ. Μίχο
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-01-15 14:00:00
0 0

Επιστολή έστειλαν πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αγίας Βαρβάρας, στην οποία τονίζουν ότι παραμερίζουν τις διαφορές τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους για την στήριξη του υποψήφιου Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρου Μίχου.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

 

Συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Απευθυνόμαστε με αυτή την επιστολή προς εσάς, εμείς οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, που αν και προερχόμαστε από διαφορετικές  δημοτικές παρατάξεις, συναποφασίσαμε να σας μιλήσουμε  πιστεύοντας  ότι η ευθύνη της θέσης μας, ως εκλεγμένων εκπροσώπων στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, επιβάλλει την ενημέρωσή σας και τη δημόσια έκφραση των σκέψεών μας.

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λάμπρου Μίχου, αποφασίσαμε να ενωθούμε και να τον στηρίξουμε, αφήνοντας στην άκρη ό,τι μπορεί να μας χωρίζει και ίσως  και  προσωπικές φιλοδοξίες, κρίνοντας  ότι είναι ο μόνος  που με βεβαιότητα μπορεί να σηκώσει το φορτίο της φθοράς που έχει υποστεί η πόλη μας και ο μόνος που μπορεί να επαναλάβει το «θαύμα».

 

Δεν απαξιώνουμε τους υπόλοιπους υποψηφίους. Όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

 

Ο Λάμπρος Μίχος είναι μια διακεκριμένη προσωπικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε πανελλήνιο επίπεδο, με  βαθιά γνώση της πόλης  και του Αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι όπως κανείς άλλος, με  πείρα, έμπνευση, σθένος, τόλμη,  θέληση και  αγάπη για την Αγία Βαρβάρα.

 

Ο μόνος που ξέρει τι πρέπει να κάνει, χωρίς πειραματισμούς και καθυστερήσεις και  γι’ αυτό μπορούμε και αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

 

Θέλουμε πίσω την πόλη που δημιουργούσε  θαυμασμό και έκπληξη για  την πρόοδό της, όπως γινόταν την περίοδο της δημαρχιακής του θητείας.

 

Η Αγία Βαρβάρα και οι κάτοικοί της πρέπει και πάλι να αποκτήσουν όραμα δημιουργίας και πρωτιάς.

 

Με τον Λάμπρο Μίχο, Δήμαρχο,  η πόλη μας ήταν ο  δεύτερος δήμος σε όλη την Ελλάδα σε απορρόφηση κονδυλίων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και πρώτος σε όλη τη Δυτική Αθήνα με διαφορά από τους υπόλοιπους δήμους. Ευρωπαϊκά κονδύλια,εκατομμύρια ευρώ (ΕΣΠΑ) που και σήμερα υπάρχουν, αλλά  εμείς εδώ, στην Αγία Βαρβάρα έχουμε μια Δημοτική Αρχή που αδυνατεί να διεκδικήσει και να απορροφήσει,  χρησιμοποιώντας διαρκώς την οικονομική κρίση, ως άλλοθι, για τις αδυναμίες της και την αδράνειά της.

Ό,τι άφησε έτοιμο προς ολοκλήρωση ο Λάμπρος Μίχος  στον Δήμο μας σταμάτησε και πρέπει να προχωρήσει.

Πρέπει στην πόλη μας να επανέλθουν η τάξη, η ασφάλεια και  η καθαριότητα.

 

Να ανοίξει ξανά το ΠΑΝΘΕΟΝ, να αξιοποιηθεί η ΒΙΟΧΡΩΜ, να  γίνει το θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» τα τρία έργα που θα δώσουν υπερτοπική πολιτιστική και οικονομική υπεραξία στην πόλη μας.

 

Να υλοποιηθούν όλα τα έργα και οι υποδομές  που θα  προσφέρουν στα παιδιά μας ποιότητα ζωής, με διεξόδους στην ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση..

 

Το Κολυμβητήριο, τα γήπεδα, οι πεζοδρομήσεις, οι δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας, οι ποδηλατόδρομοι, εννέα χρόνια τώρα, έμειναν από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου στα συρτάρια των γραφείων. Πρέπει να τα αποκτήσουμε!

 

Να αναβαθμιστούν όλες οι δομές, πολιτιστικές και κοινωνικές, που σήμερα υπολειτουργούν, να εκσυγχρονιστούν, να εμπλουτιστούν, να γίνουν ακόμη περισσότερες.

 

Θέλουμε μια δημοτική Αρχή διορατική που θα λογαριάζει το σήμερα και θα εξασφαλίζει το αύριο προσαρμοσμένο  στις ανάγκες των κατοίκων.

 

Όπως και ο ίδιος ο Μίχος συνηθίζει να λέει «η πόλη  είναι μια έννοια κυρίως ιδεολογική» εννοώντας ότι ο άνθρωπος είναι στο κέντρο του στρατηγικού σχεδιασμού της και ότι η πόλη πρέπει να του δίνει ευκαιρίες και να του ανοίγει ορίζοντες στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, ακόμη και στην εργασία.Να μπορεί να του προσφέρει ασφάλεια, άνεση, αναψυχή, ποιότητα ζωής.

 

Και είναι αλήθεια ότι αυτό έπραξε, ακάματα και επιτυχημένα, ως Δήμαρχος,  κατά την 15ετή θητεία του.

 

Συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Δεν αρκεί η ανατροπή της σημερινής ανεπαρκούς Δημοτικής Αρχής που δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξια των υποχρεώσεών της

 

Πρέπει να κάνουμε την ασφαλέστερη και αξιότερη επιλογή για μια πόλη  με προοπτική, με έναν Δήμαρχο που να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του οραματιστή, του επιστήμονα, του διανοούμενου και  του τεχνοκράτη.

 

Σας καλούμε να ακολουθήσετε το  παράδειγμά μας  και να σκεφτείτε την Αγία Βαρβάρα.  Να βάλουμε όλοι στην άκρη προσωπικές εμπάθειες ή συμπάθειες, πικρίες,συναισθηματισμούς ή ιδιοτέλειες  και να στηρίξουμε την πόλη μας.

 

Σκεφτόμαστε και  αποφασίζουμε ψύχραιμα με αντικειμενικά κριτήρια, βάζοντας πάνω απ’ όλα  το συμφέρον της Αγίας Βαρβάρας και των κατοίκων της.

 

Συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Ενωθείτε μαζί μας και

 

Όλοι μαζί, με τον Λάμπρο Μίχο μπροστά, ελάτε  να κάνουμε την

 

Αγία Βαρβάρα ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ!

 

Με εκτίμηση

 

Φέγγη Αλεξάνδρα

 

Σωτηρόπουλος Δημήτρης

 

Βόσσος Βασίλης

 

Βασιλείου Χρήστος

 

Λεουτσάκος Λάμπρος


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by