Aγ. Ανάργυροι-Καματερό: Κλείσιμο της Λ. Φυλής
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-11-27 13:45:00
0 0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κλείσιμο της Λ. Φυλής στο ύψος του κέντρου του Καματερού πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου.

 

 

Ο Δήμος και οι κάτοικοι της πόλης ζητούν να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα που θα λύσουν το μακροχρόνιο πρόβλημα της πλημμύρας στο Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους.

 

 

Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Δημάκος εκ μέρους της διοίκησης της Περιφέρειας και Γιάννης Πρωτούλης από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Επίσης  χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Θανάσης Καρελιώτης. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλληλεγγύη - Η δύναμη μας” Γιώργος Κομματάς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρης Κατσαντώνης. Συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μαθητές από Λύκεια του Δήμου και πολλοί κάτοικοι. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Νίκος Σαράντης  τόνισε:

 

« Αυτό που ζητάμε είναι το αυτονόητο σε μια σύγχρονη χώρα. Να γίνουν επιτέλους τα αντιπλημμυρικά έργα που θα παροχετεύουν ομαλά τα νερά της βροχής. Είναι αρκετά χρόνια τώρα που διεκδικούμε αυτά τα έργα από όλους τους αρμόδιους φορείς. Γιατί λόγω του μεγέθους και του κόστους τους δεν μπορούμε να τα εκτελέσουμε μόνοι μας σαν Δήμος.

Πήραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση ότι ζητάμε όλα τα αντιπλημμυρικά έργα να προχωρήσουν με κατεπείγουσες διαδικασίες. Να ξεπεραστούν δηλαδή όλες οι χρονοβόρες φάσεις και να φτάσουμε άμεσα στην εκτέλεση των έργων. Αυτό είναι απόλυτα εφικτό και έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα με τα Ολυμπιακά Έργα. Απαιτείται μόνον η πολιτική βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης και της Περιφέρειας.

Αυτή λοιπόν την πολιτική απόφαση να προχωρήσουν και μάλιστα με ειδικές γρήγορες διαδικασίες τα έργα, διεκδικούμε με τη σημερινή μας κινητοποίηση.

Η σημερινή μας συγκέντρωση στέλνει ένα μήνυμα. Ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και απαιτούμε να δοθούν λύσεις. Αν δεν δοθούν άμεσα, θα μεταφέρουμε την διαμαρτυρία μας έξω από τα γραφεία των αρμόδιων, στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί η θέση μας είναι ξεκάθαρη:

Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Τέρμα πια στην αδράνεια και στον εμπαιγμό.

Να γίνουν τώρα τα αντιπλημμυρικά έργα στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό.»

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by