Άγιοι Ανάργυροι: Βράβευση μαθητών για καλές πρακτικές στο προσφυγικό
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-12 13:35:00
0 0

Μια ιδιαίτερη βράβευση για τους μαθητές του 2ο Νηπιαγωγείου και το 2ου Λυκείου Αγίων Αναργύρων  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου στην κεντρική αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, παρουσία του Υπουργού Νίκου Φίλη.

Η βράβευση τους για καλές πρακτικές στο προσφυγικό ζήτημα θα είναι μια στιγμή που θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Εξακόσια παιδιά, μαθητές και μαθήτριες από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού έως και τις τελευταίες του λυκείου και εκπαιδευτικοί – από όλη την ελληνική περιφέρεια- έδωσαν ένα μεγάλο συλλογικό παρόν στην εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των επαίνων για την υλοποίηση της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) και αντίστοιχων δράσεων σχετικών με το προσφυγικό ζήτημα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Παναγιώτα Καρκαλέτση, συνόδευσε μαθητές και εκπαιδευτικούς και μετά τη βράβευση εξέφρασε «τη χαρά και την υπερηφάνεια του Δήμου και ολόκληρης της πόλης για την προσφορά των νέων παιδιών  στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πατρίδα μας μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.  Και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη διάκριση τους».

 

 

 

Ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Παναγιώτα Καρκαλέτση.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by