Άγιοι Ανάργυροι: Διανομή σχολικών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών (video)
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-04-15 19:30:00
0 0

Σύμφωνα με πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μοιράστηκαν το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου 2016, εκατοντάδες σχολικά γεύματα σε τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

 

Το WestNews.gr βρέθηκε στο 5ο και 10ο δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων, δύο από τα σχολεία που διανεμήθηκαν τα σχολικά γεύματα στους μαθητές και κατέγραψε τα όσα συνέβησαν.

 

 

Το μενού του γεύματος περιείχε αρακά, χωριάτικη σαλάτα, φέτα και ψωμί και όπως φάνηκε οι μαθητές υποδέχθηκαν τις δωρεάν μερίδες φαγητού με ιδιαίτερη χαρά.

 

Στο σχολείο βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ' Αθήνας, Αδάμ Στάμος και η Αντιδήμαρχος για το ΠΑΙΔΙ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Παναγιώτα Καρκαλέτση.

 

 

Κατά τις δηλώσεις τους και οι δύο τόνισαν τη σημαντικότητα της δράσης και ευχήθηκαν να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες κοινωνικής ευαισθησίας.

 

Άλλωστε οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας αξίζουν την αμέριστη συμπαράσταση από την εκάστοτε Κυβέρνηση μιας και όχι και άδικα, θεωρούνται ως οι πιο υποβαθμισμένοι στην Αττική.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by