Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ωδείων Αττικής
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-07-03 12:05:00
0 0

Το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τη συμμετοχή του εκπροσώπησε το δήμο στο 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ωδείων Αττικής που διοργάνωσε το κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Αμαλίειο θέατρο στο Μαρούσι.

Tο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού εκπροσώπησε το εξαίρετο ντουέτο με τους σπουδαστές Γεωργία Χαραλαμπίδου στο τραγούδι και το Δημήτρη Μαύρο στην κιθάρα σε έργα των Handel, Gluck, Rodrigo και De Fallia. Συμμετείχαν τα Δημοτικά Ωδεία Αμαρουσίου, Ζωγράφου, Πειραιά, Αγίου Δημητρίου & Ασπροπύργου.

Στόχος του φεστιβάλ αυτού ήταν να αναδειχθεί η δουλειά που γίνεται στα δημοτικά ωδεία καθώς επίσης και να περάσει το μήνυμα της ενότητας, αλληλεγγύης και της αισιοδοξίας στις νεότερες γενιές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Περικλής Παπαγεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Θεόδωρος Μαξούρας και η καλλιτεχνική διευθύντρια του ωδείου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Ιώαννα Φουρουκλά., αντιδήμαρχοι και αντιπρόεδροι καθώς επίσης και οι καλλιτεχνικοί διευθυντές των υπολοίπων δημοτικών ωδείων.

Την οργάνωση και παρουσίαση της βραδιάς είχε η μουσικός σύμβουλος του ωδείου Ελένη Χοζού.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by