Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη σε διακοπή ηλεκτροδότησης
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-02 13:50:00
0 0

Το Τμήμα Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων για την ολοκληρωμένη και σωστή διαδικασία διακοπής ηλεκτροδότησης των ακινήτων και απαλλαγής τους από Δημοτικά Τέλη (Δ.Τ.) η οποία σύμφωνα με  το άρθρο 5, παρ. 1 του ν.3345/05 είναι η εξής:

1. Διακοπή ηλεκτροδότησης του ακινήτου στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΗ και λήψη σχετικής βεβαίωσης.

2. Κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης στο Δήμο, στην οποία να αναφέρεται ότι, το ακίνητο δε θα χρησιμοποιείται, προσκομίζοντας μαζί και τη βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης.

Εάν δηλωθεί υπεύθυνα στο Δήμο η μη χρησιμοποίηση του ακινήτου, τότε επιβάλλεται μόνο το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) για τα έτη που δεν ηλεκτροδοτείται το ακίνητο, ενώ εάν δεν δηλωθεί τότε επιβάλλονται και τα Δημοτικά Τέλη (Δ.Τ.)

Στην περίπτωση, κατά την οποία η διακοπή πραγματοποιηθεί από τον ενοικιαστή του ακινήτου, τότε ο ιδιοκτήτης υποχρεούται να ζητήσει από τη ΔΕΗ, αντίγραφο της διακοπής και να το καταθέσει στο Δήμο μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση, προκειμένου να μην υποχρεωθεί στην αναδρομική καταβολή Δημοτικών Τελών, αλλά μόνο του Τ.Α.Π.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by