Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Βοήθεια στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-08-31 15:40:00
0 0

Μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής των λιμνών του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης και των πολύτιμων οικοσυστημάτων τους λόγω της πτώσης της στάθμης του νερού, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού προχώρησε από τις αρχές του καλοκαιριού σε μια σειρά άμεσες ενέργειες.

Επισκευές αντλιών και μετρητών,  μεταφορά νερού στις λίμνες του Πάρκου από γεώτρηση του Δήμου  στο Καματερό. Μετά απ' αυτές, για την πλήρη αποκατάσταση της στάθμης των νερών στις λίμνες στα αναγκαία επίπεδα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά πρόσθετης ποσότητας νερού από άλλη γεώτρηση του Δήμου, η οποία μεταφορά δεν ήταν δυνατόν τεχνικά να υλοποιηθεί μέσω αντλιών. Ο Δήμος δεν διαθέτει τον απαιτούμενο αριθμό υδροφόρων οχημάτων και ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος του Δήμου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, το Υπουργείο ανταποκρίθηκε με ταχύτητα και την Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Αυγούστου υδροφόρες του Υπουργείου μετέφεραν νερό από τη γεώτρηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού στις λίμνες – οικοσυστήματα του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό για την στήριξη του Υπουργείου στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πάρκου.

Μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των παραπάνω ενεργειών η στάθμη των νερών στις λίμνες του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης  αποκαθίσταται σταδιακά.

Τα μεγάλα προβλήματα του Πάρκου δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Ζητάμε από το αρμόδιο Υπουργείο τον άμεσο ορισμό διοικητικού συμβουλίου στον φορέα διαχείρισης  και την απόδοση της απαιτούμενης χρηματοδότησης ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του Πάρκου που παραμένει μέχρι την κάλυψη των αναγκών αυτών στο χείλος της καταστροφής.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by