Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Μήνυμα του Ν. Σαράντη για την νέα σχολική χρονιά
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-11 10:40:00
0 0

Ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης, με αφορμή την έναρξη της Σχολικής χρονιάς 2014-2015 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,

 

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη προσδοκίες. Μετά την ανάπαυση του καλοκαιριού οι μαθητές και μαθήτριες ξαναβρίσκετε με ανανεωμένη διάθεση το γνώριμο σχολικό περιβάλλον και τις αγαπημένες σας παρέες.

 

Όπως κάθε χρόνο τα σχολικά κτίρια του Δήμου μας είναι συντηρημένα και έτοιμα να υποδεχτούν παιδιά και εκπαιδευτικούς, και όποια προβλήματα επισημανθούν με την έναρξη των μαθημάτων θα αντιμετωπιστούν άμεσα. Έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να διεξάγεται χωρίς περισπάσεις και τα σχολεία να είναι ευχάριστα, άνετα και προπάντων ασφαλή για όλους και όλες.

 

Φίλοι εκπαιδευτικοί, επιτελείτε ένα από τα σημαντικότερα λειτουργήματα στην κοινωνία μας. Γνωρίζω καλά και τις πολλαπλές απαιτήσεις του ρόλου σας και τις δυσκολίες μέσα στις οποίες ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Σας διαβεβαιώνω ότι ο  Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα είναι σταθερά και έμπρακτα στο πλευρό σας.

 

Αγαπητοί μαθητές, είτε βρίσκεστε στα πρώτα σχολικά σας βήματα είτε πλησιάζετε στην ολοκλήρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας καλώ να δείτε το σχολείο όχι σαν υποχρέωση αλλά σαν μια ευκαιρία.  Η μόρφωση ανοίγει δρόμους για τον άνθρωπο, διευρύνει τους ορίζοντες του και πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του. Οι γονείς και κηδεμόνες σας μοχθούν καθημερινά για να μπορείτε εσείς να αφοσιωθείτε απερίσπαστα στην οικοδόμηση του μέλλοντος σας. Αξιοποιείστε λοιπόν κάθε ευκαιρία, για να μπορέσετε να φτιάξετε όλοι μαζί αύριο μια καλύτερη ζωή.

 

Εύχομαι σε όλους μια επιτυχημένη, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.

 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Νίκος Α. Σαράντης

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by