Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Μουσική εκδήλωση εις μνήμη του Μάνου Ξυδούς
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-07-03 14:10:00
0 0

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας πραγματοποίησαν τιμητική μουσική βραδιά στη μνήμη του μουσικού, δημιουργού, ερμηνευτή και συμπολίτη Μάνο Ξυδούς.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο εκδηλώσεων, ξεπερνώντας τα 2.000 άτομα, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, "ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ" του Πολιτιστικού Πάρκου των Αγίων Αναργύρων.

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Μάνου Ξυδούς όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Πιπινέλης, Ηλίας Μακρίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας,Δημήτρης Καρράς,οι Tsopana Rave, ο Τόλης Φασόης, ο Κώστας Παρίσης,η Ντέπη Χατζηκαμπάνη και άλλοι πολλοί, παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του τραγουδώντας παλιές επιτυχίες.

Ήταν μια βραδιά συγκινησιακά φορτισμένη γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις. Η σύζυγός του Μαρία Σπηλιωτοπούλου-Ξυδούς παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο της πόλης Νίκο Σαράντη για την ονομασία του θεάτρου "ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ" και για την καλλιτεχνίκή προσφορά του Μάνου στην πόλη.

Απο δω και πέρα στο θέατρο αυτό θα χτυπάει η πολιτιστική καρδιά της πόλης και της τοπικής κοινωνίας. Θα είναι το φιλόξενο σπίτι της νεολάιας για την πολύμορφη έκφραση της δημιουργικότητάς της και το σημείο αναφοράς κάθε κατοίκου που θα θέλει να παρακολουθήσει μουσικά, θεατρικά, πολιτιστικά δρώμενα, να ψυχαγωγηθεί ή να προβληματιστεί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Κουτελιέρης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Ελαιοτριβάρης και Γεώργιος Τσίρμπας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Περικλής Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Μαξούρας, Παναγιώτα Καρκαλέτση, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αγίων Αναργύρων Θέμης Παπακώστας με τη συμβούλο της Δημοτικής κοινότητας Μαρίνα Αλεξανδροπόυλου, οι Διοικητικοί Σύμβουλοι Γιώργος Παπαδοκωστάκης, Νίκος Σπύρόπουλος Σοφία Μπιτσοπούλου και ο Γιάννης Αρβανιτάκης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by