Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Πρότυπο έργο προαγωγής Υγείας «ΕΥ-ΚΙΝΗΣΙΣ»
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-06-05 09:20:00
0 0

Συνεχίζεται με επιτυχία για δεύτερη φορά η συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού με την περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Υγείας στο πρότυπο έργο προαγωγής Υγείας "ΕΥ-ΚΙΝΗΣΙΣ".

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου "ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ" (Ηρώων Πολυτεχνείου 39) και αφορά τους εργαζόμενους του Νομικού Προσώπου.

Το παραπάνω έργο εντάσσεται στα πλαίσια της ευθύνης που έχει η Περιφέρεια Αττικής για την προαγωγή της δημόσιας υγείας και της αντίστοιχης Εθνικής Στρατηγικής που διαμορφώνεται από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σκοπός  του προγράμματος είναι η ενίσχυση της προαγωγής υγείας στο εργασιακό περιβάλλον μέσω Αθλητικής-Κινητικής-Αναψυχής (ΑΚΑ). Ειδικότερα,τα παρεμβατικά αυτά προγράμματα αναπτύσσονται στους εργασιακούς χώρους και είναι μια επίδειξη κινητικού διαλείμματος που αφορούν ασκήσεις για τη ράχη-αυχένα, για χαλάρωση και διαχείρηση του άγχους.

Επίσης περιλαμβάνουν συμβουλευτική για θέματα διατροφής και υγιεινής στους χώρους εργασίας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by