Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό: Συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT III
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-12 11:15:00
0 0

Στο πλαίσιο υποβολής προτάσεων για ανάπτυξη διακρατικών δικτύων σχεδιασμού δράσης (Action Planning) τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το νέο πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας URBACT ΙΙΙ για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και με δίκτυο πόλεων από την Ευρώπη, υπέβαλλε πρόταση, η οποία και εγκρίθηκε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, συνολικά υποβλήθηκαν 99 προτάσεις από δίκτυα πόλεων και επιλέχθηκαν 21 - οι οποίες πλέον έχουν μπει στην A’ φάση υλοποίησης.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συμμετέχει στο δίκτυο SUMP Network. Στο επιτυχημένο εταιρικό σχήμα συμμετέχουν επίσης ο Δήμος Bielefeld, Γερμανία, ο Δήμος Burgos, Ισπανία, ο Δήμος Szekesfehervar, Ουγγαρία και ο Δήμος Slatina, Ρουμανία.

Το αντικείμενο του δικτύου αυτού είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων αστικής κινητικότητας με την παρότρυνση των πόλεων στην ανάπτυξη στρατηγικών βιώσιμης αστικής κινητικότητας με κατανοητό και συνεργατικό τρόπο σε ορίζοντα δεκαετίας, δεκαπενταετίας. Το έργο αυτό, θα υλοποιηθεί από το Γραφείο Προγραμματισμού και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Σημειώνεται, ότι μόνο τέσσερις ελληνικοί Δήμοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι ένας από αυτούς. Οι άλλοι Δήμοι είναι, της Αθήνας που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα Refill, της Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα Resilient Europe, Arrival Cities και της Πύλης που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα AGRI-URBAN.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by