«Κάτω τα χέρια από τα διαθέσιμα-αποθεματικά είναι χρήματα για τις λαϊκές ανάγκες»
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-04-26 15:15:00
0 0

H συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει χέρι, και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στα ταμειακά διαθέσιμα δήμων, περιφερειών και άλλων δημοσίων οργανισμών. Είναι αναγκαίοι και κρίσιμοι πόροι που τους έχει πληρώσει ο ίδιος ο λαός από το υστέρημά του-μέσω της φορολογίας, των ανταποδοτικών τελών κτλ- που αντί να κατευθυνθούν στην κάλυψη των λαϊκών αναγκών, καταλήγουν πάλι στις τσέπες των δανειστών. Αυτές οι ενέργειες θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω περικοπή κοινωνικών δαπανών και υποβάθμιση των υπηρεσιών των δήμων, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο η θέση των λαϊκών στρωμάτων.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε από τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει άμεσα δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να καταδικαστεί η απόφαση της συγκυβέρνησης. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τελικά καθορίστηκε για την Παρασκευή 24 Απρίλη. Εκεί προτείναμε να καταδικαστεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, να αποσυρθεί άμεσα και να καλύψουμε το δήμαρχο με ομόφωνη απόφαση για να μην παραδώσει τα αποθεματικά του δήμου.

Ο δήμαρχος κ.Σαράντης μίλησε για «αναγκαίο κακό» και τόνισε την ανάγκη να δοθούν τα αποθεματικά για την υπεράσπιση του «εθνικού συμφέροντος».

Η “Αλληλεγγύη” (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ), σε πλήρη σύμπνοια με τη δημοτική αρχή, στήριξε την απόφαση της συγκυβέρνησης και υπερψήφισε το ψήφισμα της διοίκησης. Βρε πώς «αλλάζουν» οι καιροί... Πόσο κάλπικα ήταν τα προεκλογικά καλέσματα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ για «αλλαγή σελίδας στο δήμο»;

Η πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι πλήρως αποκαλυπτική για την αγαστή σύμπλευση της διοίκησης Σαράντη και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.  Παρά τις ανέξοδες φραστικές αντιπαραθέσεις, αυτό που τους ενώνει είναι η στήριξη του σάπιου εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος.

Ο λαός του δήμου μας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Να μην επιλέξει με ποιο τρόπο θα του βάλουν θηλιά στο λαιμό. Να πιστέψει στη δύναμη του και να χαράξει το δικό του δρόμο.

Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by