Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού ο Ν. Σαράντης
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-11-22 21:00:00
0 0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης, με την οποία γνωστοποιεί τη υποψηφιότητα του για νέα θητεία στο δημαρχιακό θώκο της πόλης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Στις δικές μας γειτονιές «πέρα από το ποτάμι» ζούμε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον, από πού ερχόμαστε, πως πορευτήκαμε στη ζωή και που πάμε. Στη γειτονιά της Τσούμπας γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με ένα όνειρο. Να κάνω την γειτονιά μου, την πόλη μας και τον Δήμο μας καλύτερο μέρα με τη μέρα, με κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη μου για την πόλη μας και την Αυτοδιοίκηση.

 

Από την πρώτη φορά που εκλέχτηκα Δήμαρχος πίστεψα ότι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον Δήμο μας πρωτοπόρο. Να λύσουμε προβλήματα δεκαετιών στις υποδομές. Να κάνουμε την πόλη φιλική, ανοιχτή, ανταγωνιστική, αναπτυξιακή. Να γίνουμε πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

 

Στην προσπάθεια αυτή δεσμεύτηκα από την αρχή και αποτελεί τον μοναδικό στόχο μου. Ο στόχος όμως αυτός το 2010 βρέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας της κρίσης και των μνημονίων. Αντιμετωπίσαμε τις μεγάλες περικοπές στη χρηματοδότηση, την αυξανόμενη έλλειψη προσωπικού αλλά και την γραφειοκρατία του κράτους που καθυστερούσε κάθε προσπάθεια μας. Δεν λυγίσαμε.

 

Βάλαμε στοίχημα να πάμε μπροστά παρά τις δυσκολίες και το κερδίσαμε. Με καθημερινή και διαρκή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Με συναινέσεις όπου μπορούσαμε και με συγκρούσεις όταν ήταν απαραίτητο, τόσο από τη θέση του Δημάρχου όσο και από αυτή του Προέδρου της ΠΕΔΑ.

 

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ:

 

Α. Διεκδικήσαμε πολύ μεγάλα έργα υποδομής και τα υλοποιήσαμε. Την υπογειοποίηση του Σιδηροδρόμου και την ανάπλαση με τον ποδηλατόδρομο. Τα αντιπλημμυρικά έργα που συνεχώς προχωρούν. Την απόκτηση του νέου Δημαρχείου με συνολική έκταση 50 στρέμματα. Την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στους Αγίους Αναργύρους. Την ανέγερση του Κοινωνικού Κέντρου στο Καματερό. Την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου στο Καματερό. Την αποκατάσταση της ιστορικής Βίλας Μέρλα. Τη δημιουργία στο χώρο του Δημαρχείου του πρωτοποριακού Πάρκου Ανακύκλωσης. Νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Νέους Αθλητικούς χώρους, Παιδικές Χαρές, δρόμους, πεζοδρόμους, αναπλάσεις με πράσινο κ.ά.

 

Β. Δημιουργήσαμε ένα από τα καλύτερα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης στην χώρα. Με νέες Δομές όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο, Φροντιστήριο, διανομή ειδών ιματισμού και πρώτης ανάγκης, συσσίτιο απόρων κλπ. Θεωρήσαμε ηθική υποχρέωση μας την στήριξη κάθε οικογένειας που χτύπησε η κρίση, πάντα με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπικότητα όλων. Κρατήσαμε τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό πόλη αλληλεγγύης και συνοχής.

 

Γ. Νοικοκυρέψαμε και σταδιακά αποκαταστήσαμε πλήρως τα Οικονομικά του Δήμου. Παρά τις μεγάλες περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση, ο Δήμος σήμερα είναι υγιής οικονομικά. Χωρίς να επιβαρύνουμε τους κατοίκους με αυξήσεις στα τέλη. Με απαλλαγές και μειώσεις για όλες τις κατηγορίες οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

 

Δ. Πήραμε πρωτοβουλίες να εφαρμόσουμε καινοτόμα προγράμματα που μας έφεραν στην πρώτη γραμμή των Ευρωπαϊκών εξελίξεων σε εκπαίδευση και επιχειρηματικότητα (PRODESSA, URBACT, ανοιχτά κέντρα εμπορίου κ.α.).  Δεν είναι τυχαία τα βραβεία και οι διακρίσεις που απονεμήθηκαν στον Δήμο μας.

 

Ε. Στηριχτήκαμε σε ένα επεξεργασμένο στρατηγικό επιχειρησιακό σχέδιο για την πόλη μας. Που προχωρά προς το μέλλον με νέα ώριμα έργα που αλλάζουν συνολικά πλέον το πρόσωπο του Δήμου. Ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρομήσεις,  αναπλάσεις προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων. Την συμμετοχή μας στην ΟΧΕ Δυτικής Αθήνας που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια. Την τοποθέτηση νέων βυθιζόμενων κάδων συμπίεσης σε ολόκληρο τον Δήμο, έργο προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων. Την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου των Αγίων Αναργύρων και της Λεωφόρου Φυλής. Την αλλαγή με LED και ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού σε όλο τον Δήμο, προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων Ευρώ.

 

Η ολοκλήρωση του σχεδίου και του έργου μας, της συνολικής αναβάθμισης της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων είναι τώρα πια προσωπική μου υποχρέωση. Με αυτή την ξεκάθαρη ματιά βλέπω τις δημοτικές εκλογές του 2019. Να μην μείνει ημιτελής η μεγάλη προσπάθεια μας και να μην επιστρέψει η πόλη σε «γκρίζες» εποχές.

 

Συνεχίζουμε με έμπειρα και νέα δυναμικά πρόσωπα, ενεργούς πολίτες της τοπικής μας κοινωνίας, που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες. Τη διαφάνεια, την εντιμότητα και χρηστή διοίκηση, την δημόσια λογοδοσία και την αγάπη για την πόλη μας.

 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με ανοιχτή συζήτηση και διάλογο σε κάθε γειτονιά, με επισήμανση όλων των προβλημάτων και διαμόρφωση των λύσεων. Αξιοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας όπως η εφαρμογή Novoville και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στον Δήμο για να είναι η συμμετοχή πιο άμεση και πιο αποτελεσματική και να μειωθεί η γραφειοκρατία. Κάνουμε την τοπική ανάπτυξη κοινή μας υπόθεση σε κάθε γειτονιά.

 

Η παράταξη μας είναι ένας αληθινά υπερκομματικός συνδυασμός με ευρύ πολιτικό φάσμα. Ανοιχτή σε δραστήριες δυνάμεις που δίνουν τη δική τους μάχη στα τοπικά ζητήματα. Η στήριξη μιας δημοτικής παράταξης από πολιτικά κόμματα αποτελεί βέβαια μια σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης αλλά πρέπει να γίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με αδιαπραγμάτευτη την ανεξαρτησία της. Το πιο σημαντικό είναι η στήριξη της κοινωνίας και των πολιτών.

 

Η πρόοδος και η ανάπτυξη, η διατήρηση των δικτύων κοινωνικής συνοχής, η ολοκλήρωση του έργου και των υποδομών, η μεγαλύτερη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, είναι κυρίαρχη επιλογή των πολιτών.

 

Για να μη διακοπούν όλα απότομα διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας για τη νέα θητεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by