Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Τάμπλετ για τους μαθητές που έχουν ανάγκη
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-11-27 11:40:00
0 0

Ένα απαραίτητο εργαλείο για την τηλεκπαίδευση θα προσφέρει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε μαθητές της πόλης, των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής.

 

Σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και με απόλυτη διακριτικότητα, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για το ποιες οικογένειες αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει το υπουργείο Παιδείας.

 

Έτσι, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού εξασφάλισε 500 τάμπλετ τελευταίας γενιάς, τα οποία και παρέλαβε σήμερα.

 

«Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι αδιαμφισβήτητο και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών. Τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να στερείται του αγαθού της παιδείας, επειδή η οικογένειά του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος για την αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας και πρόσθεσε: «Μαζί με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες. Πιστοί στις αξίες μας, προχωρήσαμε στην προμήθεια ηλεκτρονικών μέσων, ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση των παιδιών του δήμου μας στην εκπαίδευση. Τις επόμενες ημέρες θα παραδώσουμε περισσότερα από 500 τάμπλετ που εξασφαλίσαμε με πόρους του δήμου, αλλά και δωρεές και θα διανεμηθούν για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών, που δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μαθήματα εξ αποστάσεως».

 

Ο δήμαρχος καταλήγοντας ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι είναι δίπλα στη νέα γενιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς τους: «Είμαστε διατεθειμένοι να διευρύνουμε με κάθε τρόπο την προσβασιμότητα των παιδιών μας, με την ενίσχυση των τεχνολογικών εργαλείων για επικοινωνία και στήριξη, τόσο σε αυτή την περίοδο εγκλεισμού όσο και στη συνέχεια, με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα των παιδιών και θα απαλύνουν ένα ακόμη βάρος από τις πλάτες των γονιών».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by