ΕΟΠΠΥ: Εγκαίνια Φαρμακείου στο Καματερό
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-09-13 09:25:00
0 0

Έγιναν τα εγκαίνια του Φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ στο Καματερό, στη συμβολή των οδών Μ. Μπότσαρη, Τήλου και Θεοτόκου, παρουσία του Προέδρου του ΕΟΠΠΥ Σωτήρη Μπερσίμη, του Βουλευτή Β’ Αθήνας και πρώην Υπουργού Παναγιώτη Κουρουπλή, του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα και του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκου Σαράντη.

 

Το Φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ καλύπτει μια σημαντική ανάγκη, την παροχή εξειδικευμένων φαρμάκων προς τους ασθενείς. Μέχρι σήμερα οι κάτοικοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού αλλά και των γειτονικών περιοχών έπρεπε να μετακινηθούν μια μεγάλη απόσταση για να έχουν πρόσβαση σε αυτή την κρίσιμη υπηρεσία υγείας.

 

Το Φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στεγάζεται σε οίκημα που παραχώρησε ο Δήμος. Όπως είπε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης «Επιτυγχάνουμε έτσι την αποκέντρωση των υπηρεσιών φροντίδας υγείας και διευκολύνουμε ουσιαστικά την ζωή των συμπολιτών μας που σε τακτική βάση χρειάζονται τις συγκεκριμένες φαρμακευτικές αγωγές.

 

Να φτάσει η πρωτοβάθμια φροντίδα και αγωγή υγείας όσο κοντύτερα στους πολίτες, να γίνεται όλο και πιο ουσιαστική η εξυπηρέτηση τους, αυτός πρέπει να είναι ο κοινός μας στόχος. Με λύσεις αντιγραφειοκρατικές, με την κοινή θέληση όλων μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις διαθέσιμες υποδομές με τον καλύτερο τρόπο».

 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τη Διοίκηση του ΕΟΠΠΥ για την αποτελεσματική συνεργασία χάρη στην οποία προωθούνται λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Στο έργο του ΕΟΠΠΥ για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ Σωτήρης Μπερσίμης.

 

Στις κυβερνητικές προσπάθειες για την συνεχή αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και στα συγκεκριμένα και δυναμικά αποτελέσματα τους αναφέρθηκε ο Βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής.

 

Σημειώνεται ότι σε χώρο κοντά στο Φαρμακείο θα λειτουργήσουν σύντομα Διοικητικές Υπηρεσίες του ΕΟΠΠΥ, σε κτίριο που επίσης παραχώρησε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by