Επίσκεψη του Σπύρου Τζόκα στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-27 18:00:00
0 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 επισκέφτηκε τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Σαράντη.

Στη συζήτησή τους παρευρέθησαν ο περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτριος Δημάκος  και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Ελαιοτριβάρης και Σωτήρης Καμαρινόπουλος.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τις πρόσφατες πλημμύρες και πως αυτά μπορεί να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό, καθώς αποτελούν ζητήματα υψίστης σημασίας, για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας.

Η ενημέρωση κατέστη ουσιαστική, εφόσον  αναφέρθηκε συγκεκριμένα το γεγονός, πως πρέπει να υπάρξει μια συντονισμένη δράση από τα συναρμόδια υπουργεία, την Περιφέρεια και τους πληγέντες Δήμους, προς την εξεύρεση κοινού τόπου τόσο στις μελέτες όσο και τις ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστούν οι χρονοβόρες διαδικασίες που προκύπτουν πριν την εκπόνηση των έργων υποδομής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζόκας ανέφερε ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την Πολιτική προστασία της Περιφέρειας Αττικής και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα που προέκυψαν. Δεσμεύτηκε  επίσης, να αναλάβει πρωτοβουλία για συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς, Υπουργεία και Περιφέρεια. Επιπλέον τόνισε ότι  θα συνεπικουρεί τις προσπάθειες του Δημάρχου κ. Σαράντη, στα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Στόχος είναι η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων, ώστε να συμβάλλουν στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πολλά από τα αντιπλημμυρικά έργα αποτελούν έργα που αφορούν παθογένειες ετών και χρήζουν μελέτες και βάθος χρόνου στην εκπόνησή τους, αλλά πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν σύντομα και να αντιμετωπιστούν άμεσα βασικά ζητήματα αντιπλημμυρικής προστασίας. Ως εκ τούτου θεωρεί χρήσιμο και αναγκαίο το συντονισμό των φορέων και την αρωγή του Αντιπεριφερειάρχη προς την κατεύθυνση αυτή. Η περιοχή χρήζει άμεσης παρέμβασης κατέληξε ο κ. Τζόκας και ο κ. Σαράντης.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by