Καθαρισμός των ρεμάτων στην περιοχή του Καματερού
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-07 14:20:00
0 0

Στο πλαίσιο δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, προχώρησε σε καθαρισμό των ρεμάτων στην περιοχή του Καματερού.

Πιο συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν φερτές ύλες, μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να εμποδίσει την ομαλή ροή των υδάτων.

Ο καθαρισμός έγινε με μέσα και προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, η οποία θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης των ρεμάτων σε όλα τα σημεία που θα παρουσιαστεί ανάγκη.

Στην επίβλεψη και στον συντονισμό των εργασιών ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Γιάννης Ελαιοτριβάρης και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καματερού, Ζήσης Πότσης.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by