Ν. Σαράντης: Ο ΑΣΔΑ πρέπει να εκπονήσει άμεσα σχέδιο για τη διαχείριση του Πάρκου
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-01-25 17:15:00
0 0

Επιστολή για το κρίσιμο θέμα της συντήρησης του πάρκου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» έστειλε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Σαράντης προς τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ, Ανδρέα Παχατουρίδη.


Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


“Κύριε Πρόεδρε,


Αναφορικά με το κρίσιμο για τη Δυτική Αθήνα ζήτημα της συντήρησης του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης και μετά την επιστολή του αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΕΝ κ. Τσιρώνη αλλά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου για το ίδιο θέμα σας γνωστοποιούμε τη δική μας θέση για τη διαχείριση του Πάρκου.


Θεωρούμε ότι ισχύει πλήρως η ομόφωνη θέση της Αυτοδιοίκησης να περάσει η αρμοδιότητα διαχείρισης του Πάρκου στον ΑΣΔΑ μαζί με τα απαραίτητα κονδύλια για τη συντήρηση του.


Καλούμε λοιπόν τον αναπληρωτή Υπουργό να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται καταρχήν για τα υφιστάμενα χρέη του Πάρκου που έχουν εξελιχθεί σε μια θηλιά που απειλεί την επιβίωση του.


Ο ΑΣΔΑ από την πλευρά του πρέπει να εκπονήσει άμεσα σχέδιο για τη διαχείριση του Πάρκου στο οποίο να προβλέπεται κρατική χρηματοδότηση αλλά και όροι οικονομικής βιωσιμότητας του Πάρκου χωρίς την εμπορευματοποίηση του.


Το μείζον πρόβλημα του Πάρκου σήμερα δεν είναι οι λειτουργικές δαπάνες για τη συντήρηση του αλλά τα συσσωρευμένα χρέη του προηγούμενου Φορέα διαχείρισης. Εφόσον λυθεί αυτό το πρόβλημα από το αρμόδιο και υπεύθυνο για τον προηγούμενο Φορέα Διαχείρισης Υπουργείο, η Αυτοδιοίκηση της περιοχής σε Πρώτο και Δεύτερο Βαθμό μπορεί να το συντηρήσει και να το προστατεύσει.


Σε κάθε περίπτωση, αυτονόητα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ως όμορος με το Πάρκο Δήμος, θα έχει συμμετοχή σε όποια λύση συλλογικά επιλέξουμε.»

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by