Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του νέου κτιρίου της Δημοτικής Ενότητας Καματερού
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-07 14:25:00
0 0

Tα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Καματερού μεταφέρθηκαν  από τον Ιούνιο του 2015 στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ Καματερού στην οδό Κιλελέρ & Κάδμου.

Με τη μεταστέγαση οι δαπάνες για τον Δήμο είναι μικρότερες από αυτές που υπήρχαν στο προηγούμενο κτίριο.

Το νέο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Καματερού είναι περισσότερα τετραγωνικά μέτρα και επομένως προσφέρει περισσότερους  χώρους  για τους εργαζόμενους και το κοινό.

Είναι πιο λειτουργικό με ράμπες για  ΑΜΕΑ. διαθέτει εύκολη πρόσβαση και χώρο για πάρκινκ, στο υπόγειο διαμορφώθηκε χώρος για το αρχείο του Καματερού. Στο νέο κτίριο στεγάζεται και η μουσική σχολή που υλοποιείται το Ωδείο ώστε να είναι επισκέψιμο από του δημότες.

Η Κοινωνική Υπηρεσία στεγάστηκε σε μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο. Συνολικά οι υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Καματερού λειτουργούν πλέον πιο αναβαθμισμένες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by