Αιγάλεω: «Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινά με τα παιδιά»
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-29 16:20:00
0 0

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής», η εκδήλωση «Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινά με τα παιδιά», η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Αιγάλεω, της Δ/σης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας και της οργάνωσης «Ορίζοντες-Ανθρώπινες Πολιτιστικές Δράσεις».

 

Ο Δήμος Αιγάλεω ευχαριστεί τη μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας και συγχαίρει τους μαθητές, τους δασκάλους τους και τους καθηγητές μουσικής των 18 Δημοτικών και 30 Νηπιαγωγείων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα και πλαισίωσαν την εκδήλωση με εξαιρετικά δρώμενα, τραγούδια και εικαστικές δημιουργίες.

 

Επίσης, συγχαίρει την πρώην Διευθύντρια, Ειρήνη Μαραυγάκη και τους μαθητές του 20ου Δημοτικού που με την καθοδήγηση του εικαστικού, Θωμά Οικονομάκου, δημιούργησαν έναν πίνακα εμπνευσμένο από την «Γκουερνίκα» του Πάμπλο Πικάσο, στέλνοντας, στον κόσμο, μήνυμα Ειρηνικής συνύπαρξης, Αλληλεγγύης και Ισότητας.

 

Η εκδήλωση αποτέλεσε το αποκορύφωμα του ομώνυμου προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, μετά από πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ’ Αθήνας, Αδάμ Στάμου, του Σπύρου Μερκούρη και με συντονισμό υλοποίησης την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ελένη Νιάρχου.

 

aigaleo_ekdilosi-politismon_2.jpg

 

aigaleo_ekdilosi-politismon_3.jpg

 

aigaleo_ekdilosi-politismon_4.jpg

 

aigaleo_ekdilosi-politismon_5.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by