Αιγάλεω: Επίσκεψη αντιπροσωπείας στην αδελφοποιημένη κατεχόμενη Κυθρέα
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-07-22 13:40:00
0 0

Την 16 Ιουλίου 2016, αντιπροσωπεία του Δήμου Αιγάλεω αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα, τον Αντιδήμαρχο Κώστα Φίλη, τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ» Γιάννη Γκίκα, την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Παναγιώτα Μερκουράκη-Νικολούδη και τον  Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Μπέση,  μετέβη  στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του κατεχόμενου αδελφοποιημένου Δήμου της Κυθρέας.

 

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας  Χριστόφορος Φωκαΐδης και ο Δήμαρχος Κυθρέας και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ευρύτερης Περιοχής Κυθρέας, Δρ. Πέτρος Καρεκλάς.

 

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Μπίρμπας είπε ότι «Στηρίζουμε την ελπίδα που έχει γεννηθεί από τις συνομιλίες που διεξάγονται υπό τη διεύθυνση του Προέδρου Αναστασιάδη και του τ/κ ηγέτη κ. Ακιντζί, για την εξεύρεση συνολικής και συμπεφωνημένης, δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού προβλήματος σύμφωνα με το κοινοτικό κεκτημένο, τις συμφωνίες κορυφής των δύο κοινοτήτων και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών» και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, για την απαγόρευση της μετάβασης στην κατεχόμενη Κυθρέα, ώστε να λειτουργήσουν την εορτάζουσα εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

 

Τέλος τόνισε «ότι Ελλάδα και Κύπρος μαζί, αν δεν υποκύψουν σε εσωτερικούς διχασμούς, μπορούν να συμβάλουν στην αλλαγή συσχετισμών σε διεθνή επίπεδο και να δημιουργήσουν ξανά μια ενιαία Κύπρο ανεξάρτητη, χωρίς διαχωριστικά τείχη και κατοχικούς στρατούς, σε μια δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη Ευρώπη, σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς πολέμους, εισβολές, προσφυγιά και τρομοκρατία, έναν κόσμο παγκόσμιας αδελφοσύνης και αλληλεγγύης».

 

aigaleo_kythrea-2.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by