Αιγάλεω: Με αέρα νίκης η παράταξη του Γιάννη Γκίκα
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-14 15:00:00
0 0

Με αίσθημα ευθύνης, σιγουριά στις δυνατότητες της και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα ξεκίνησε  τον προεκλογικό αγώνα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω με επικεφαλής τον Γιάννη Γκίκα.

 

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Αιγάλεω.

 

H παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω, χαρακτηρίζεται από ισχυρή ανανέωση, κοινωνική αντιπροσωπευτικότητα, από συμμετοχή ανθρώπων με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, με αποδεδειγμένες ικανότητες και με αυτοδιοικητική διαδρομή και όραμα.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας συνέθεσε ένα ψηφοδέλτιο που διακρίνεται για την ποιότητα, την πολυσυλλεκτικότητα και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

 

Η παράταξη επιθυμεί να προχωρήσει υπεύθυνα και απευθύνεται σε όλους τους δημότες του Αιγάλεω ζητώντας να τους εμπιστευτούν για έναν Δήμο λειτουργικό και ανθρώπινο, για έναν Δήμο με σύγχρονο πρόσωπο.

 

Gkikas-2.jpg

 

Γι’ αυτό επιθυμεί να δημιουργήσει υποδομές και συνθήκες προσβασιμότητας σε όλους τους δημόσιους χώρους για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Επίσης να δημιουργήσει εκείνες τις υποδομές που θα κάνουν την πόλη του Αιγάλεω πιο φιλική στα ζώα, δεσποζόμενα ή μη.

 

Θα θεσμοθετήσει Αντιδημαρχία Καθημερινότητας που θα σχεδιάζει λύσεις για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων.

 

Επίσης, στοχεύει να επενδύσει στον πολιτισμό, να τονώσει τις αθλητικές δραστηριότητες, να δραστηριοποιηθεί για το Περιβάλλον, να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες για μια πόλη πιο "έξυπνη", να δώσει βάρος στην βιώσιμη ανάπτυξη και στην ενέργεια, να υλοποιήσει έργα και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα.

 

Gkikas-3.jpg

 

Επιδιώκει να είναι η επιλογή για τον δημότη ώστε το Αιγάλεω να κάνει μια νέα αρχή με κοινωνική αλληλεγγύη, με συμμετοχή του Δημότη στις αποφάσεις, με ευαισθησία στα θέματα της τρίτης ηλικίας και με στόχους και όραμα για τη γενιά που έρχεται.

 

Με σύνθημα το: Εμείς μπορούμε... η παράταξη του Γιάννη Γκίκα συμμαχεί διεκδικεί και στοχεύει στο Αιγάλεω του αύριο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by