Αίτημα Στ. Τασιόπουλου για διευκόλυνση πρόσβασης στο Μετρό Αιγάλεω για ΑμΕΑ
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-02-08 17:00:00
0 0

Επιστολή στη Δημοτική Αρχή Αιγάλεω απέστειλε ο δικηγόρος και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω, Σταύρος Τασιόπουλος, σχετικά με τη μη οριοθέτηση χώρου για τη στάση/στάθμευση οχημάτων για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και με δυσκολίες μετακίνησης στο σταθμό μετρό «Αιγάλεω».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς
Δημοτικό Συμβούλιο
Δήμαρχο
αρμόδιο Αντιδήμαρδο
Αίτημα διευκόλυνσης πρόσβασης στο Μετρό για ΑμΕΑ και άτομα με δυσκολίες μετακίνησης

Μία παράλειψη ετών που πρέπει να αλλάξει

Στο μετρό του Εσταυρωμένου ενώ υπάρχει χώρος οριοθετημένος με σχετική σήμανση για τη στάθμευση των δικύκλων μηχανών (ορθόν), όμως απουσιάζει η οριοθέτηση αντίστοιχου σημείου για τη στάση/στάθμευση οχημάτων για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και με δυσκολίες μετακίνησης.

Για αυτά τα άτομα και τους οικείους τους είναι αδύνατη η ασφαλής πρόσβαση στο Μετρό από κάθε σημείο της πλατείας Εσταυρωμένου, παρά μόνον δια των επικίνδυνων διαβάσεων στις γωνίες της πλατείας. (ομοίως σε Αγ. Μαρίνα και Ελαιώνα)

Ο Δήμος Αιγάλεω έχει παραλείψει όλα τα χρόνια λειτουργίας του Μετρό, να προβεί σε οριοθέτηση με σήμανση, χώρου για τη στάση/στάθμευση ΑμΕΑ και ατόμων με δυσκολίες μετακίνησης.

Αντίληψη μου είναι ότι ο Δήμος οφείλει να λειτουργεί στην υπηρεσία των πολιτών με ουσιαστικές πράξεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

tasiopoulos_metro_aigalew.jpg
Για αυτό ύστερα και από συζητήσεις με δημότες που αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα, καταθέτω σχετικό αίτημα προς το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και ζητώ την άμεση υλοποίηση ασχέτως των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Κάθε σημείο με σταθμό μετρό στο Αιγάλεω, (Εσταυρωμένος, Αγ. Μαρίνα, Ελαιώνας), θα πρέπει να είναι προσβάσιμο με ασφάλεια για κάθε πολίτη με δυσκολία μετακίνησης.

Σταύρος Τασιόπουλος - Δικηγόρος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by