Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας: Δύο νέα σημαντικά έργα για το Αιγάλεω
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-07-15 09:55:00
0 0

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 24η συνεδρίαση του, στις  14/07/2016, ενέκρινε, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας  Σπύρου Τζόκα, ακόμη  δύο  σημαντικά έργα για το Αιγάλεω.

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε:

• Τη  σύναψη σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για τη μελέτη με τίτλο: «Μελέτη διευθέτησης του ρέματος Κατσαρού – Παπαφλέσσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου» στο Αιγάλεω.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 34.277,54 ευρώ και σκοπό έχει την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής Αγ. Κωνσταντίνου με την εξασφάλιση της συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας του υφιστάμενου ρέματος Κατσαρού – Παπαφλέσσα.

• Τη σύναψη σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω  για το έργο «Αναβάθμιση δικτύου πυρασφάλειας και αντικατάσταση αντλιών για το άλσος του Δήμου Αιγάλεω», συνολικού προϋπολογισμού 50.000,00 ευρώ.

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση του δικτύου πυρασφάλειας και η αντικατάσταση των αντλιών άρδευσης του άλσους «Μπαρουτάδικο» στο Δήμο Αιγάλεω.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by