Έρευνα για την περιβαλλοντική κατάσταση στο Αιγάλεω
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-01-04 16:00:00
0 0

Η προσπάθεια «Αλλάζουμε το Αιγάλεω» μαζί με τις ευχές για μία χρονιά με υγεία και αισιοδοξία, έχοντας ως γνώμονα τη διαμόρφωση των κατάλληλων αποφάσεων για την πόλη, εκκίνησε στην αρχή του 2019 μία έρευνα για την περιβαλλοντική κατάσταση στο Αιγάλεω.

 

Το ερωτηματολόγιο με 10 απλές ερωτήσεις καλεί τους Δημότες, να απαντήσουν στα ζητήματα της Ανακύκλωσης, των ρύπων των οχημάτων, της Κλιματικής Αλλαγής, και της συνολικής περιβαλλοντικής κατάστασης της πόλης.

 

Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε υπό την επιμέλεια του κ. Σταύρου Τασιόπουλου, που εκτός από Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, είναι δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα διοικητικού δικαίου, και περιβαλλοντικής διακυβέρνησης, καθώς και των μελών της προσπάθειας κ. Παναγιώτη Σαγιάκου, Μιχάλη Παπανικόλα, Μαρίας Παπαστρατή.

 

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο, μαζί με συνολικά συμπεράσματα και προτάσεις που αφορούν την πόλη.

 

Παρακάτω το link για την συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο.

 

Η περιβαλλοντική κατάσταση στο Αιγάλεω - ερωτηματολόγιο
blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by