Οι προτάσεις νέων επαγγελματιών και επσιτημόνων για το Αιγάλεω της επόμενης 10ετίας
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-03-14 11:50:00
0 0

Η πρωτοβουλία «Αλλάζουμε το Αιγάλεω - egaleorestart.gr», του Δικηγόρου και Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αιγάλεω, Σταύρου Τασιόπουλου, παρουσίασε στις 6 Μαρτίου, σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γ.Ρίτσος, συγκεκριμένες προτάσεις για το Αιγάλεω της επόμενης 10ετίας.

 

Σε αυτή συμμετείχαν νέοι επαγγελματίες και επιστήμονες της πόλης του Αιγάλεω που συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία με τις ιδέες και τις απόψεις τους.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αποκαλυπτικά αποτελέσματα της πρώτης έρευνας γνώμης για την περιβαλλοντική κατάσταση στο Αιγάλεω, που διεξήχθη τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019 αλλά και διάφορες δυναμικές προτάσεις για τη πόλη του Αιγάλεω όπως η ανάγκη για Δημοτικό Γηροκομείο, Κέντρο Στήριξης ΑμΕΑ και μονογονεϊκής οικογένειας και Σύγχρονο Γραφείο Απασχόλησης.

 

Παράλληλα, τονίσθηκε η αναγακιότητα για ενίσχυση της τοπικής αγοράς, βελτίωση και δημιουργία νέων υποδομών για τον αθλητισμό, επαναλειτουργία της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης με στόχο την ανάπτυξη του Ελαιώνα αλλά και λειτουργία του Μπαρουτάδικου σε διεθνή πρότυπα.

 

Ο κ. Τασιόπουλος έθεσε επίσης την πρόταση πεζοδρόμησης περιμετρικά στην πλατεία Εσταυρωμένου για τη ριζική αναβάθμιση της πόλης και τη δημιουργία κοινωνικού κέντρου.

 

tasiopoulos_2_10etia.jpg

 

Όπως δήλωσε: «Στόχος μας είναι η προσφορά με συγκροτημένες προτάσεις για να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις αντλώντας επιτυχημένα παραδείγματα από άλλες πόλεις και προσαρμόζοντας στις ανάγκες του Αιγάλεω με έμφαση στα επιστημονικά δεδομένα. Όλες οι διοικήσεις προσέφεραν αλλά τώρα στη νέα δεκαετία, το Αιγάλεω χρειάζεται οραματικό σχεδιασμό πέραν από κομματικές εξαρτήσεις και εγωισμούς».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Γιάννης Γκίκας, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας την ανάγκη του διαλόγου και τη σημασία της προσπάθειας του κ. Τασιόπουλου, καθώς και τη συνολική δυσκολία που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση από την εκάστοτε Κεντρική Κυβέρνηση.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by