Παρεμβάσεις καθαρισμού από το Δήμο Αιγάλεω εντός της πόλης (photos)
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-11-21 12:00:00
0 0

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω εξειδικευμένου συνεργείου, πραγματοποίησε καθαρισμό υποδομών και γλυπτών στο Άλσος του Αιγάλεω αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης.

 

Συγκεκριμένα, έγινε απορρύπανση δύο γλυπτών που κοσμούσαν το Άλσος «Μπαρουτάδικο» από το Συμπόσιο γλυπτικής του 2001 («Μητρική συνύπαρξη» της Καλλ. Κουτήφαρη και «Εγκιβωτισμένη έκρηξη» του Κώστα Δικέφαλου), του κεντρικού σιντριβανιού και του διακοσμητικού πηγαδιού στην είσοδο του Άλσους. Παράλληλα, καθαρίστηκαν οι όψεις του 2ου Νηπιαγωγείου και τμήμα της αυλής του 2ου Δημοτικού.

 

aigalew_katharismos_1.jpg

 

aigalew_katharismos_4.jpg

 

aigalew_katharismos_2.jpgΟι συγκεκριμένες ενέργειες εντάσσονται στην προσπάθεια του Δήμου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης οπτικής ρύπανσης που προκαλείται από συνθήματα, υπογραφές (tags), αυτοκόλλητα και διαφημιστικές αφίσες και αποτελεί ένα μόνο μικρό μέρος από το σύνολο των βανδαλισμών που συμβαίνουν καθημερινά.

 

Ο Δήμος Αιγάλεω θα συνεχίσει την εκστρατεία καθαριότητας με παρεμβάσεις στο 1ο Δημοτικό, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Ράπτη», σε πλατείες και άλλα σημεία του Δήμου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by